Setari Cookie-uri

10 ceaiuri de slabire care nu te imbolnavesc

Surplusul de kilograme nu reprezinta doar un moft estetic, ci si o problema de sanatate, ridicand riscuri pentru multe afectiuni.

Dietele de slabire mizeaza adesea pe alimentatie, insa le-am putea accelera efectele daca avem grija si la... ceea ce bem.

De aceea va propunem sa alegeti un ceai (sau chiar mai multe sotimente) de slabire cu care va simtiti bine, pe care il tolerati si pe care sa il consumati frecvent. In functie de ceai, sunt recomandate cel mult 3 cani pe zi. In restul zilei este indicat sa consumati doar apa plata, eventual cu lamaie.

ceaiuri pentru slabire rapida

Aceste ceaiuri au beneficiul ca nu va produc niciun disconfort, nu au efecte laxative puternice, nu produc dureri abdominale si protejeaza sanatatea.

7 ceaiuri de slabire care nu te imbolnavesc

Ceaiul de urzica

Leacul babesc pentru multe boli il reprezinta infuzia de urzica. Aceasta planta, prin proprietatile sale unice, precum si prin “veninul” continut in finele ace, contribuie la stimularea multor functii ale organismului.

Citește și:

Pentru efectele sale de slabire, infuzia de urzica este indicata ca uz intern. Beti in fiecare dimineata o ceasca pe stomacul gol, neindulcita, din aceasta infuzie. Dupa cateva zile deja veti simti efectul. Puteti consuma si urzici preparate, mai ales in sezonul acestora. O cura de detoxifiere cu urzici face minuni pentru silueta si sanatate.

ceaiuri pentru slabire rapida

Ceaiul de patlagina

Desi principalul efect al ceaiului de patlagina este acela de a stimula imunitatea si a creste rezistenta cailor respiratorii la infectii, se pare ca ceaiul de patlagina ajuta si in procesele de slabire.

Foto: 1. Dreamsphotos; 2.Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.