Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 10 si 16 noiembrie este de bun augur pentru voi, dragi nativi Berbec. Aveti ocazia sa iesiti in evidenta, sa fiti in centrul atentiei si toate evenimentele acestei saptamani va binedispun si va aduc un plus de optimism.

Sanatatea este foarte buna, sistemul imunitar functioneaza excelent si bolile de sezon nu par sa va supere in aceasta perioada.

horoscopul saptamanal al saatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Va faceti planuri de relaxare, poate chiar de weekend prelungit, simtiti nevoia sa aveti mai multa grija de voi si chiar faceti ceva in acest sens. Noi prietenii se pot lega in aceasta perioada, noi proiecte iau nastere, noi perspective se formeaza.

Starea de sanatate este buna, insa trebuie sa aveti grija in privinta alimentatiei. Sistemul vostru digestiv este sensibil, iar mesele copioase pot fi greu digerate.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni se pot confrunta cu o serie de conflicte care au radacini mai vechi. Evenimentele de acest gen le pot provoca o stare de irascibilitate, tensiuni psihice si stare de oboseala intensa.

Sunteti predispusi la dureri de cap si articulare in aceasta perioada si este indicat sa va odihniti mai mult.

Stresul afecteaza usor imunitatea, de aceea bolile de sezon va pot aduce unele suparari.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Sanatatea este foarte buna pentru nativii Rac.

Traversati o perioada in care organismul vostru rezista cu usurinta la stres, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Chiar daca o afectiune banala de sezon va poate da usoare batai de cap, totusi starea voastra interioara este foarte buna. Sunteti plini de viata, de veselie si optimism si reusiti sa rezolvati multe din probleme prin aceasta atitudine pozitiva.

Citește și:

horoscopul saptamanal al saatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, perioada cuprinsa intre 10 si 16 noiembrie este plina de evenimente imprevizibile. Pe de o parte petreceti momente frumoase, pe de alta parte intampinati momente tensionante. Este important sa discutati cu cei din jur despre posibilele conflicte care s-au ivit, transparenta rezolvand multe din probleme.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este important sa adoptati o dieta sanatoasa in aceasta perioada, pentru a-i oferi organismului nutrientii de care are nevoie. Sistemul imunitarpoate fi usor afectat, de aceea putem spune ca bolile de sezon va dau tarcoale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Nativii Fecioara trec acum prin perioade stresante, evenimentele din ultima luna avand un puternic efect asupra starii psihice.

Aveti nevoie sa va odihniti mai mult, sa va refaceti rezervele energetice, insa evenimentele din aceasta perioada nu va dau timp nici sa respirati. De aceea, spre final de saptamana va veti simti epuizati, poate chiar usor depresivi.

Citește și:

Va reincarcati bateriile alaturi de cei dragi, in familie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Starea de sanatate se afla pe o panta ascendenta, chiar daca in ultima perioada ati simtit nevoia sa treceti pragul medicului.

Acum va regasiti resursele interioare astfel incat, prin propria vointa si motivatie, va refaceti sistemul imunitar, iar organismul vostru devine mai puternic. Se cunoaste deja faptul ca psihicul ne influenteaza sanatatea, iar voi veti activa aceasta arma proprie in favoarea voastra.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Desi orgaismul vostru este sensibil la frig, totusi in aceasta perioada reusiti, cat de cat, sa tineti bolile de sezon departe. Multe proiecte merg foarte bine, asadar in plan psihic va simtiti motivati si optimisti.

Aveti multa forta de munca si sunteti precum o furnicuta care, pe cat este de mica, pe atat de multa treaba face.

Citește și:

horoscopul saptamanal al saatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Aceasta perioada este plina de activitati, de forfota si de suprasolicitare pentru voi, dragi nativi Sagetator. Va recomandam sa nu faceti excese alimentare, dar nici in privinta unor vicii, cum ar fi alcoolul sau tutunu. Moderatia este buna in toate.

Starea de sanatate este satisfacatoare, insa in plan psihic va faceti multe griji. Este cazul sa va mai detasati de aspiratiile voastre si sa incercati sa va bucurati mai mult de prezen.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Starea de sanatate este tot mai buna pentru nativii Capricorn.

Aveti multa energie, idei bune si va mobilizati pentru a va pune in practica toate planurile. Cei din jur va invidiaza si va apreciaza atat pentru eforturile voastre, cat si pentru rezultatele pe care le aveti.

Incercati sa nu pierdeti noptile si sa va odihniti corespunzator, caci organismul vostru are nevoie de somn pentru a se reface.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Starea de sanatate este buna, insa in plan emotional mai aveti destule de rezolvat. Este posibil sa aveti tendinta de a va suprasolicita, pentru ca voi de obicei va descarcati energiile negative prin munca.

Stresul va ameninta linistea in aceasta perioada si este indicat sa incercati sa nu mai amanati problemele, ci sa le rezolvati cat mai repede, tocmai pentru a le alunga din viata voastra. Cei dragi va sunt alaturi si va iubesc cu adevarat, iar energia pozitiva o gasiti in sanul familiei.

horoscopul saptamanal al saatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti simt nevoia sa faca schimbari mari in viata lor, atat schimbari legate de planul material, cat si de... cel sentimental, emotional. Astrele arata ca aceste ganduri stau de mai multa vreme in mintea voastra, dar ati tot incercat sa le ignorati. Acum simtiti ca trebuie sa faceti ceva si sa nu mai lasati timpul sa treaca.

Citește și:

Sanatatea fizica este buna, insa pielea voastra este sensibila la tot felul de afectiuni. Unii dintre dumneavoastra pot suferi de urticarie, altii de alte infectii cutanate. Nu este exclus sa vizitati dermatologul in aceasta saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.