Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce-ti rezerva astrle in planul sanatatii fizice si psihice pentru aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In ultimele saptamani v-ati suprasolicitat si acum simtiti nevoia unei vacante. Din pacate timpul nu va permite sa va relaxati prea mult, iar oboseala se acumuleaza.

In planul sanatatii fizice, aveti tendinta de a face tot felul de excese, in special alimentare. Incercati sa evitati alimentele prea grase, acestea va consuma din energia putina pe care o aveti.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, aceasta saptamana va aduce puterea de a intelege evenimentele complexe care se petrec in viata voastra si reusiti sa vedeti jumatatea plina a paharului.

In ceea ce priveste starea de sanatate a organismului vostru, astrele nu aduc vesti importante. Veti simti nevoia sa faceti mai mult sport, sa va ingrijiti mai mult de imaginea voastra si sa adoptati o dieta sanatoasa.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana plina de controverse in care incercati sa va faceti ordine in idei. Va trebui sa luati unele decizii dificile si nu veti reusi sa va lamuriti cum ar fi mai bine. Ascultati-va intuitia si incercati sa nu mai puneti la suflet orice fleac.

Organismul vostru este puternic si rezistent la stres, insa durerile de cap va pot crea neplaceri.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Starea de sanatate este tot mai buna pe zi ce trece. V-ati hotarat sa aveti un stil de viata tot mai sanatos, sa va alegeti cu grija alimentele din farfurie, sa faceti mai mulf sport, sa va ingrijifi mai mulf de imaginea voastra.

In plan psihic sunteti tot mai optimisti, motivati in tot ceea ce faceti, sunteti perseverenti si aveti rezultate bune pe toate planurile.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Aceasta saptamana va aduce multe evenimente, unele placute, altele care va enerveaza si va creeaza tensiuni. Incercati sa nu amanati responsabilitatile, sa nu lasati treburi pe a doua zi, sa nu intarziati pentru a nu va supraaglomera.

Citește și:

Starea de sanatats este destul de buna, dar stresul va scade usor imunitatea. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea unele batai de cap. O atentie deosebita se recomanda celor care sufera de afectiuni endocrine, acestea se pot acutiza in perioada analizata.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Fecioarele au parte de o avalansa de evenimente care au menirea de a le dezvolta planul intelectual, dar si pe cel spiritual sau emotional.

Asadar este posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti pur si simplu epuizati, dar multumiti de realizarile voastre.

Fizicul va ajuta in tot cea ce faceti, primiti energie astrala si va bucurati de o stare de sanatate buna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Starea de sanatate a nativilor Balanta a suferit multe imbunatatiri, asadar se simt tot mai bine pe zi ce trece. Desigur, este mai mult meritul lor decat al astrelor.

Citește și:

Si in plan psihic nativii se simt foarte bine, au incredere in propriile forte, sunt creativi si comunica foarte bine cu cei din jur.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Este o saptamana cu multe incercari si lectii karmice, in care veti face multe descoperiri interesante despre voi, despre oamenii din jurul vostru si despre unele lucruri.

Sanatatea fizica este destul de buna, insa trebuie sa fiti atenti la dieta. Nu este indicat sa tineti diete drastice sau, la polul opus, sa faceti excese alimentare, pentru ca stomacul si pancreadul sunt sensibile in aceasta perioada.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Astrele va cer tot mai stringent sa luati unele decizii mai grele pentru voi, tocmai pentru ca, in ultimul timp ati actionat neglijandu-va pe voi si placerile ori valorile voastre. Totul tinde la echilibru, asadar si voi veti fi fortati sa gasiti calea de mijloc.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, nu ar fi rau sa treceti pragul medicului. Poate incepeti deja un tratament sau poate pur si simplu faceti cateva analize.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana in care veti avea nemultumiri fata de unele decizii pe care le -ati luat in trecut, iar acum va cam pare rau. Astrele arata ca este vorba despre trecutul apropiat, probabil este vorba de decizii pe care le-ati luat in ultima jumatate de an.

Sanatatea fizica este buna, insa exista loc si de mai bine. Poate veti dori sa faceti mai mult sport sau sa va imbunatatiti dieta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana plina de evenimente, dar probabil v-ati obisnuit deja cu acest ritm alert din ultimele saptamani. Dar va fi o saptamana mai frumoasa, incarcata de romantism si multe emotii pozitive.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, insa simtiti nevoia de mai multa odihna. Poate este cazul sa iesiti mai des si sa incercati sa va mai si distrati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Saptamana vine cu noi idei de dezvoltare, atat profesionala cat si personala. Ii mobilizati pe cei din jur si reusiti sa dati startul unui proiect personal.

Sanatatea este sustinuta astral, insa nu va culcati pe o ureche ci faceti alegeri sanatoase. Sportul va ajuta sa va simtiti mai bine, asadar nu ar fi rau sa mergeti la o sala.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.