Setari Cookie-uri

Dieta Rina: Slabeste 10 kilograme intr-un timp record, fara sa mai pui la loc

Regimul alimentar minune care te scapa de kilogramele nedorite in 90 de zile!

Dieta Rina este un regim alimentar dezvoltat de un medic sportiv american, care promite rezultate spectaculoase in termen de trei luni. Unul dintre efectele extraordinare ale acestei diete este faptul ca procesul de slabire continua si dupa terminarea ei. Dieta Rina este foarte populara in intreaga lume, cu atat mai mult cu cat este cea de care ai nevoie atunci cand iti doresti, pe langa sa scapi de kilogramele in plus, sa ai grija de organismul si sanatatea ta.

dieta Rina
Foto interior si prima pagina: Syda Produtions, Shutterstock

Cum functioneaza dieta Rina

Cura de slabire Rina se adreseaza in primul rand persoanelor care au depasit greutatea normala cu mai multe kilograme sau care au anumite problem de sanatate. Spre deosebire de alte regimuri alimentare, dieta Rina este recomandata si de medicii cardiologi si nutritionisti, fiind sugerata atletilor si sportivilor de performanta. Ea are la baza principiile disocierii alimentatiei si este destul de usor de urmat.

Cele 90 de zile sunt impartite in cicluri de patru zile, pe perioada carora se respecta un anumit program. Fiecare a 29-a zi din dieta este considerata zi de detoxifiere si se va bea doar apa plata. Aceasta zi este precedata de ziua de vitamine si urmata de ziua de proteine.

Citește și:

dieta Rina Foto: Syda Productions, Shutterstock

Dieta Rina meniu

Prima zi : ziua de proteine

Se consuma branzeturi, lactate, oua, legume fara amidon (adica orez sau cartofi) si se poate si o felie de paine. Este de preferat sa consumi carne de pui sau curcan gatita la gratar, cuptor sau fiarta, fara sa o prajesti.

A doua zi: ziua de amidonoase

In aceasta zi se pot consuma carbohidrati complecsi, precum cerelale si radacinoasele, dar si legumele. Poti consuma cartofi, orez, boabe de orice fel (mazare, naut, grau, porumb etc).

A treia zi: ziua de carbohridrati

Aceasta iti permite sa consumi diverse tipuri de paste, pizza, fructe, legume de orice fel si produse de patiserie. Poti consuma si dulciuri, cum ar fi: inghetata, ciocolata neagra sau o felie de tort.

Ziua de vitaminizare

In aceasta zi sunt recomandate doar fructele de orice fel, care pot fi servite atat la mesele principale, cat si pe post de gustari.

Citește și:

Ziua de detoxifiere

Aceasta este asemanatoare postului negru, mai exacz in aceasta zi se bea doar apa plata. In momentul in care ai terminat cele patru zile, se reia ciclul, pana ajungi la final.

Recomandari dieta Rina

Pentru a obtine cele mai bune rezultate nu este indicat sa amesteci alimentele specifice fiecarei zile intre ele si sa nu sari peste nicio masa. Mai mult decat atat, este foarte important sa te hidratezi si bei cat mai multa apa. La finalul dietei iti poti continua alimentatia in mod normal.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.