Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Polisano pariaza pe Bucuresti! Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei

Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar de 26 de specializari medicale.

In cadrul clinicilor Polisano din Bucuresti, pacientii pot accesa nu mai putin de 26 de specialitati medicale: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie generala, Chirurgie vasculara, Chirurgie plastica, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Homeopatie, Obstetrica-Ginecologie, Homeopatie, Medicina de familie, Medicina interna, Medicina Muncii, Medicina generala, Neurologie, Nutritie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie si Urologie.

„Povestea clinicilor Polisano a inceput in anii 90’, cu lansarea primei clinici private din Romania, din dorinta de a oferi pacientilor o alternativa viabila a sistemului sanitar de stat. De atunci, clinicile s-au dezvoltat treptat, ajungand sa asigure o gama complexa de servicii medicale, in patru unitati medicale, in Sibiu si Bucuresti. Anul acesta am efectuat lucrari de modernizare si am achizitionat aparatura de ultima generatie in cele doua clinici din Bucuresti, iar pentru viitorul apropiat, investitiile se vor indrepta catre dezvoltarea serviciilor existente, in special partea de stomatologie, oftalmologie, ginecologie si cardiologie, catre dotari medicale si extinderi in noi locatii. Scopul nostru este sa ne respectam promisiunea de a fi in permanenta alaturi de pacientii nostri, cu servicii medicale de cea mai inalta calitate, oferite de o echipa exceptionala de medici.” a declarat Av. Dr. Remus Borza, presedintele Grupului Polisano.

O parte dintre specialistii cu experienta vasta, care deja s-au alaturat echipei de medici Polisano, sunt:

  • Dr. Elena Iulia Simona IOANITESCU, medic primar Medicina interna – unul dintre cei mai cunoscuti specialisti la nivel national in ecografie generala, ecografie 3D/4D si ecografie cu contrast, autoare a numeroase lucrari de specialitate si participanta la congrese internationale de ecografie, pe teme legate de tumorile hepatice si ecografia cu contrast;
  • Dr. Marius STANESCU, medic primar Ortopedie-Traumatologie, cu competenta in chirurgie artroscopica, doctor in stiinte medicale – unul dintre cei mai buni medici ortopezi din tara; a sustinut numeroase cursuri de formare si specializare, workshop-uri, seminarii si congrese, atat in tara, cat si in strainatate;
  • Dr. Ana Maria OPROIU – unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Romania specializati in chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva, cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, in tara si in strainatate;
  • Dr. Gabriela POPESCU, medic primar chirurgie vasculara, cu o experienta vasta in chirurgia vaselor mari si in tehnicile minim invazive ale vaselor periferice, detine competenta de ecografie Doppler vascular pentru un diagnostic complet si de certitudine al suferintelor vasculare;
  • Dr. Marek VALCU, medic primar chirurgie plastica, conf. univ.dr. UMF Carol Davila, doctor in medicina, format la scoala renumitului Prof. Dr. Ioan Lascar, participant la numeroase cursuri nationale si internationale, workshop-uri, congrese nationale si internationale, vicepresedinte al Academiei Romane de Chirurgie Estetica;
  • Dr. Smaranda NICA, medic specialist dermatovenerologie, cu competente in dermato-cosmetologie, dermatoscopie si laser in dermatologie, implicata in cercetare, participanta la diverse cursuri de perfectionare, simpozioane si conferinte, in tara si in strainatate si autoare a peste 25 lucrari stiintifice prezentate la congrese nationale, internationale sau publicate in reviste de specialitate.

Acestora li se vor alatura in urmatoarea perioada si alti specialisti de top, care vor intregi echipa de medici Polisano.

In cadrul clinicilor Polisano din Bucuresti, pacientii pot beneficia, pe langa serviciile medicale complexe, si de terapii complementare de preventie si vindecare, printre care un loc important il ocupa terapia nutritionala. Acest serviciu este oferit de terapeutul nutritionist Alina Stoica, cu o expertiza impresionanta in domeniul biochimiei alimentare si a nutritiei sanatoase, membru in proiecte de cercetare stiintifica in domeniul alimentelor organice si vicepresedinte al Bio Romania - Departamentul Educatie Nutritionala. Dr. Alina Stoica este fondatoarea unui concept unic in Romania, prin care propune conturarea unei educatii asupra valentelor alimentatiei in sanatatea fizica, emotionala si intelectuala.

Pentru programari consultatii in Clinicile Polisano Bucuresti, se poate apela numarul de call-center 021/9383, de luni pana vineri, intre orele 07-22, si sambata, intre orele 08-14.

Despre Polisano Clinici:
Grupul Polisano este primul grup complet integrat in domeniul medical din Romania, ce ofera servicii si solutii medicale unui numar de peste 2,1 milioane de clienti (retail si privat). Acesta include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii, un spital privat, doua centre de fertilizare in vitro si cea mai mare maternitate privata din Transilvania, singura maternitate acreditata de MS.

Pentru mai multe informatii: Romina Stancu, 0729 151 164, romina.stancu@pi2.ro


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.