Setari Cookie-uri

Cele 7 obiceiuri mentale ale femeilor fericite

Fericirea incepe din interior, cu dialogul si relatia pe care le avem cu noi insine.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Starea de bine si de sanatate nu inseamna doar absenta bolii dar si o atitudine fata de viata si noi insine. Incepe din interior, cu dialogul si relatia pe care le avem cu noi insine. Nu este vorba doar despre a manca sanatos si a merge la sala dar si despre a ne forma comportamente care sa ne ajute sa traim frumos si usor. Fericirea si santatea fac pereche buna. Asadar, iata sapte obiceiuri mentale sanatoase ale femeilor fericite.

7 obiceiuri care aduc fericirea

femei fericite Foto interior si prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

1. Stiu sa ceara ajutorul

Majoritatea oamenilor, in general, si a femeilor se tem ceara ajutorul de teama de a nu fi refuzati sau de a se indatora. Oamenii sunt insa, in esenta buni, si se bucura sa aiba sansa de a fi alaturi de o persoana atunci cand aceasta are nevoie. Femeile fericite stiu acest lucru si de aceea nu se abtin sa ceara ajutor atunci cand situatia o impune.

Citește și:

2. Vad partea plina a paharului

Fie ca este vorba de oameni sau de situatii, femeile fericite vad intotdeauna partea plina a paharului. Nimic nu este complet alb sau negru. Prin urmare, oricand putem gasi un amanunt care sa ne aduca bucurie. Secretul este sa stii sa il maximizezi.

3. Traiesc in prezent

Una dintre revelatiile care au loc atunci cand incepi sa fii interesata de spiritualitate, este aceea ca in majoritatea timpului traiesti fir in prezent, fie in trecut. Puterea si bucuria vin insa in momentul prezent. Cu cat il traiesti mai plenar, cu atat viata devine mai buna.

4. Evita dramele

Asa zisele drame anima zilele monotone, dau senzatia ca se intampla ceva important, interesant. Dramele pot fi si rezultatul unei proaste gestionari a timpului, finantelor, relatiilor personale. Ideal este sa iei deciziile corecte la momentul potrivit si sa te tii la distanta de persoanele care fac din orice nimic o catastrofa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.