Setari Cookie-uri

O Metoda de slabire propusa de medicii plasticieni

Pe masura cresterii importantei aspectului fizic in viata sociala, obtinerea unei imagini svelte, plina de tinerete si energie a devenit scopul multora dintre noi.

In lupta cu kilogramele in plus si cu proeminentele nedorite, se incearca multiple metode: diete, sport, masaje, creme anticelulitice, impachetari cu diverse substante, tratamente moderne ca radiofrecventa sau ultrasunetele, etc. Toate acestea sunt utile in cazurile in care se doreste doar o ameliorare a problemelor generate de depozitele adipoase localizate sau de un usor exces ponderal.

vibroliposuctie - cum sa slabesti

Exista insa multe femei care au trecut prin chinurile dietelor nesfarsite si au cheltuit sume importante pe tratamente de remodelare corporala care nu le-au adus rezutatele pe care le doreau. Nu sunt putine nici acelea care au trecut la metode mai agresive – lipoaspiratia - pentru a scapa odata pentru totdeauna de `colaceii` de grasime de pe talie sau de `aripioarele` inestetice, iar rezultatele au fost sub asteptari, fie din cauza cantitatii prea mici de grasime extrasa, fie din cauza aspectului inestetic al pielii dupa interventia chirurgicala.

Citește și:

Ce e de facut atunci? Ce metode eficiente cu adevarat te pot scuti de cheltuieli inutile si de timp pierdut?

Vibrolipoaspiratia

Raspunsul la aceste intrebari este vibrolipoaspiratia (NIL- nutational infrasonic liposculpture). Este o metoda chirurgicala de indepartare a grasimii in exces, mult mai eficienta si mai putin traumatica pentru pacient decat lipoaspiratia clasica.

Fiind o interventie chirurgicala, inainte de aceasta se efectueaza diverse investigatii (analize de sange, radiografie pulmonara, EKG, etc.) pentru evaluarea starii de sanatate a pacientului. Nu exista contraindicatii legate de varsta, ci doar determinate de starea generala de sanatate.

Interventia se face sub diverse metode de anestezie (locala, peridurala, generala, etc), in functie de zonele de tratat sau de cantitatea de grasime de extras. Extragerea grasimii se face cu ajutorul unor canule foarte fine, introduse prin incizii de 4-6 mm plasate in zone unde vor fi invizibile dupa vindecare.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.