Setari Cookie-uri

Si ei, nu doar noi: Operatiile estetice la barbati

In ultimii ani statisticile Societatilor de Chiurgie Plastica din America si Europa demonstreaza faptul ca proceduri precum liposuctia, blefaroplastia, liftingul facial sau injectiile cu acid hialuronic si botox sunt in clasamentul celor mai cerute operatii de catre barbati.

Comunicat de presa

Daca pana acum zicala “tinerete fara batranete” era adpotata in mare masura de catre femei, de cativa ani si barbatii au devenit preocupati de mentinerea unui aspect fizic cat mai tanar.

operatii estetice la barbati Barbatii in jurul varstei de 50 de ani recunosc ca ridurile, liniile fruntii, pleoapele cazute sau calvitia ii fac sa aiba un aspect mult mai imbatranit, afectandu-le viata sub diverse aspecte.

“Foarte multi dintre pacienti mei, desi isi doresc sa scape de riduri sau sa fie mai slabi aleg sa nu se opereze, datorita faptului ca societatea vede acest gen de interventii ca pe ceva negativ, mai ales in cazul barbatilor. Am intalnit domni care se temeau ingrozitor de semnele de dupa interventie sau de aparitia vanatailor, deoarece nu voiau ca prietenii sau colegii de birou sa afle despre interventia lor.

Asa cum le spun tot timpul pacientilor mei, cel mai important este ca noi sa ne simtim fericiti si impliniti cu trupul nostru si daca pentru asta trebuie sa apelam la chirurgia estetica sa o facem cu masura si intr-un mod constructiv.”, a precizat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Citește și:

Ce barbati faimosi sunt adeptii chirurgiei estetice

Trendul operatiilor estetice in randul barbatilor este dat cu siguranta de vedetele de la Hollywood, care ar face orice sa ramana in forma fizica care i-a consacrat. De operatii de lifting facial, injectii cu botox sau interventii de corectare a nasului cu ajutorul rinoplastiei si-au legat nume actori precum Keanu Reeves, George Clooney, Brad Pitt, Tom Cruise, Michael Douglas si chiar Al Pacino.

Nici vedetele de la noi nu se lasa mai prejos si recunosc frecvent faptul ca au optat pentru interventii estetice chirurgicale sau corectie a ridurilor. Designerul Catalin Botezatu sau actorul Mihai Mitoseru au recunoscut frecvent deschiderea catre cele mai noi tehnici medicale din domeniul esteticii.

Foto@Dreamstime

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.