Setari Cookie-uri

Lifting Brazilian: Cum sa iti bombezi fundul in 45 de minute

Nu cred ca exista femeie complet multumita de corpul sau. Fiecare dintre reprezentantele sexului frumos are macar o frustrare, un defect (imaginat sau nu) pe care l-ar dori corectat. Iata de ce, in mare secret, aproape toate femeile viseaza la tratamente estetice miraculoase, care sa poata corecta defectele peste noapte.

Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat. / Michelangelo Buonarroti

Foto: lifting brazilian, Shutterstock

Cate dintre femei nu si-ar dori un fund mai bombat?

Kim Kardashian, Jennifer Lopez sau Beyonce sunt doar cateva exemple de femei care si-au construit cariera (si) datorita unui fund apetisant.

Ceea ce poate nu stiai este ca aceste femei nu sunt chiar atat de speciale. Liftingul de fese este la mare cautare peste ocean si a devenit o interventie la indemana oricarei femei care isi doreste un posterior spectaculos.

Recent, acest tip de interventie si-a facut loc si in cabinetele de chirurgie estetica din Romania.

Liftingul brazilian nechirurgical sau liftingul de fese cu fire de suspensie este o procedura minim invaziva prin intermediul careia, cu ajutorul unor fire chirurgicale speciale, poti obtine un posterior bombat in numai 45 de minute.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: lifting brazilian, Shutterstock

In ce consta interventia?

Procedura poate fi realizata numai de catre chirurgul estetician si consta in introducerea unor fire de suspensie care vor repozitiona fesele. Interventia nu necesita internare, realizandu-se cu ajutorul unei anestezii locale, in cateva minute (20-50 minute in functie de medic).

Recuperarea dureaza intre 3 si 6 saptamani, timp in care pacienta trebuie sa evite efortul fizic si presiunea aplicata in zona fesiera.

Pret?

Pretul interventiei varianza de la o clinica la alta, dar este in medie de 2500 euro.

Unde?

In Romania exista doar cateva clinici in care se realizeaza aceasta procedura. Va recomandam 3 dintre ele:

Riscurile interveniei

Ca orice procedura, liftingul brazilian implica anumite riscuri care ar trebui discutate cu medical care realizeaza interventia. Intre cele mai frecvente mentionam: hemtomul, infectia , ruperea firelor de suspensie.

Citește și:


Efecte adverse?

In zona in care s-a realizat interventia apar foarte frecvent vanatai si dureri. Pacienta trebuie sa evite pozitia sezut 1-2 saptamani post-interventie.

Video

In cazul in care ai trecut deja la fapte si ai incercat liftingul fesier Brazilian, te rugam sa ne impartasesti parerea ta prin intermediul comentarilor.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.