Setari Cookie-uri

Chip cu 5 ani mai TANAR: Adio riduri, cearcane sau pleoape lasate!

Ochii pot fi cei mai puternici aliati ai frumusetii feminine sau ne pot trada cand ne e lumea mai draga. Ochii nu sunt numai „oglinda sufletului”, ci si o adevarata reflectie a felului in care aratam si ne simtim. Ridurile, inesteticele pleoape lasate, pungile de sub ochi, cearcanele, toate acestea ne tradeaza atunci cand incercam sa mascam trecerea anilor sau stilul de viata nepotrivit.

Comunicat de presa

In aceasta situatie nu este de mirare ca majoritatea femeilor sunt preocupate sa pastreze un aspect cat mai natural si tanar al ochilor. Medicii chirurgi esteticieni vin in intampinarea persoanelor care au astfel de probleme, eliminand semnele trecerii timpului si oferind chipului un aspect cu 5 sau chiar 10 ani mai tanar.

blefaroplastie

Blefaroplastia estetica este o procedura de chirurgie plastica care vine in ajutorul acestor probleme, cu rolul de a indeparta excesul de tegument si grasime, care alcatuiesc pungile si excesul de piele al pleoapelor. De asemenea se poate reda plenitudinea lor prin transfer de grasime sau acid hialuronic. Astfel, se elimina aspectul obosit si imbatranit al ochilor si se pot ridica si sprancenele”, a precizat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.

Citește și:

Rezultat indelungat cu cicatrice invizibile

Chirurgia pleoapelor, este una din cele mai spectaculoase interventii chirurgicale estetice, care se adreseaza ambelor sexe, avand un rezultat stabil pentru mult timp, cu cicatrice invizibile in majoritatea cazurilor.

Conform unui studiu, numarul persoanelor care se opereaza de blefaroplastie este in crestere. In ultimii trei ani, in Statele Unite a existat o crestere anuala de 10% a numarului de pacienti care solicita aceasta operatie. In total, se efectuaza in jur de 100.000 de operatii de blefaroplastie pe an.

Pleoapele cazute, o reala problema de sanatate

Caderea pleoapelor apare ca urmare unui exces de piele si/sau a scaderii tonusului musculaturii care controleaza miscarile pleoapelor. Ochii devin iritati si uscati daca pleoapele inferioare se rasfrang in afara si nu-si mai pot exercita functia protectoare, iar daca rasfrangerea pleoapei se realizeaza spre interior, genele vor produce iritatii si chiar rani ale conjunctivei.

Citește și:

Caderea pleoapei superioare spre gene, numita si dermato-chalasis, impiedica machierea ochilor si uneori poate impiedica vederea in sus. Exista cazuri in care aceasta cadere se insoteste de o ptoza a sprancenelor, destul de frecventa la barbati.

Cum corectam pleoapele superioare?

Pentru a corecta caderea pleoapei superioare, se indeparteaza pielea in exces si, la nevoie, se indeparteaza si din grasimea herniata, sau chiar o fasie din muschiul pleoapei. Linia de incizie va fi ascunsa in santul de deasupra ochiului, astfel incat nu va fi vizibila. Interventia se face, de obicei, in anestezie locala si dureaza 20-30 de minute”, conform dr. Calin Dobos.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.