Setari Cookie-uri

Liftingul facial fara operatie: cea mai noua metoda de intinerire

Vine un moment in viata fiecarei persoane in care simte nevoia sa faca anumite schimbari, de cele mai multe ori presate de semnele lasate de trecerea timpului. Ridurile si imperfectiunile cauzate de imbatranire pot afecta increderea de sine, modul in care ne percepem sau prin care ne vad ceilalti, ori, in anumite cazuri, sa ne afecteze cariera, motiv pentru care se apeleaza la medicii esteticieni.

Multe dintre vedetele de la Hollywood au intrat in atentia publicului dupa efectuarea unor operatii estetice care le-au modificat drastic aspectul. Printre primele exemple care ne vin in minte cand ne gandim la un numar exagerat de operatii estetice sau chiar la esecuri sunt Jocelyn Wildenstein, Amanda Lepore si Dolly Paltrow, care, dupa numeroase interventii, si-au modificat foarte mult trasaturile fetei.

O procedura de acest gen va poate afecta foarte mult nu doar fizic, cat si psihic, aducand numeroase repercusiuni, de aceea s-au dezvoltat de-a lungul timpului metode de rejuvenare faciala minim invazive precum firele Silhouette Soft. Acesta a fost creat pentru persoanele de peste 30-40 de ani deranjate de semnele imbatranirii, care nu isi doresc sa apeleze la proceduri chirurgicale ce necesita spitalizare si o recuperare dificila.

Citește și:

Dr. Adriana Fratilescu

Procedura este una relativ simpla. Dupa ce pielea este dezinfectata, medicul estetician marcheaza cu un creion traseul firelor Silhouette Soft. Se fac mici intepaturi cu un ac foarte subtire in zonele pe unde vor fi introduse firele, apoi are loc tractiunea si pozitionarea tesuturilor. Tratamentul a fost special creat pentru ca pacientul sa nu simta durere in timpul sau dupa efectuarea procedurii, iar efectul sa fie unul imediat.”, declara Adriana Fratilescu, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Dupa 6 ani de cercetare in chirurgia plastica si reconstructiva, Sinclair Pharma a dezvoltat o tehnica revolutionara care raspunde dorintelor si nevoilor pielii. Silhouette Soft are scopul de a opri semnele imbatranirii intr-un mod eficient, sigur si printr-un efect de durata. Firele sunt naturale si complet absorbabile.

Citește și:

Ce este Silhouette Soft?

Componentul principal al firelor Silhouette Soft , acidul polilactic, este de asemenea absorbabil. Acesta a fost folosit de-a lungul timpului in diferite proceduri medicale, mai ales in cardiologie. Nodurile si conurile bidirectionale aflate pe suprafata firelor au rolul de a sustine si ridica tesuturile pielii.

Datorita structurii unice, acestea produc colagen, ajutand astfel pielea sa se tonifice. Impactul este mai mare datorita imbinarii celor doua efecte, de lifting si regenerare. Primul este imediat si discret, lasand pielea catifelata si ajutand-o sa-si recapete aspectul sanatos, iar procesul de regenerare este unul gradual, fiind asigurat volumul natural al pielii si in acelasi timp, simetria fetei.

Dupa studiile efectuate de specialisti, nu au fost raportate reactii alergice in urma utilizarii ‎Silhouette Soft , asadar nu necesita o testare alergologica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.