Setari Cookie-uri

Marirea sanilor prin implant cu grasime proprie - Forumul Healthy

O metoda de marire a sanilor ce este adoptata mai mult de chirurgia de reconstructie, insa nu este exclusa din chirurgia estetica e reprezentata de implantarea la nivelul sanilor de tesut gras propriu.

O metoda de marire a sanilor ce este adoptata mai mult de chirurgia de reconstructie, insa nu este exclusa din chirurgia estetica e reprezentata de implantarea la nivelul sanilor de tesut gras propriu.

Ce-i drept, aceasta metoda nu implica riscurile implantului cu silicon ci din contra, tesutul gras implantat, fiind propriu, nu va fi respins de catre organism.

Daca la o prima impresie tesutul gras “recoltat” de la alt nivel al organizmului (abdomen, fesieri, gambe, brate etc. in functie de conformatia fiecareia) pare a nu avea posibilitatea de remodelare, totusi sa nu uitam ca sanul este format din glande mamare si mult tesut gras. Astfel, in urma unui implant bine realizat si eventual caruia i se asociaza o tehnica de ridicare a sanilor nu va avea ca efect final o imagine “flasca”. Probabil ca riscul de nereusita al unei astfel de opratii ar consta in capacitatea de reabsorbtie a tesutului gras implantat odata cu slabirea generala.

Citește și:

Se stie ca tesutul gras in exces este daunator pentru sanatatea noastra si echilibrul hormonal, insa aceasta metoda de marire a sanilor nu prezinta acest risc datorita faptului ca tesutul gras implantat nu este in cantitati excesive. Obezitatea are efecte negative asupra organismului, insa nu incape comparatie pentru subiectul nostru de discutie.

Sa vedem insa ce parere au cititorii nostri despre o astfel de metoda.

Cititoarea noastra Alinaiulia este cea care deschide opicul intreband ce parere au alte persoane despre marirea sanilor prin autoimplant de tesut gras si eventual daca se face undeva la noi in tara. Iata ce raspunsuri a primit:

Torasexy spune: "Am citit in urma cu mai mult timp un articol referitor la acest lucru. Din cate imi aduc aminte, cred ca era vorba despre un chirurg de la sectia de oncologie a spitalului din Cluj. Daca vei afla mai multe anunta-ma si pe mine!"

Citește și:

Kyru nu este de acord cu o astfel de metoda: "si va arata urat sanul, grasimea nu are o forma definita si nici nu se poate modela."

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.