Setari Cookie-uri

Alimentatie sanatoasa... si la birou?

De fiecare data cand vorbim despre sanatate tindem sa atragem atentia asupra alimentatiei care, se pare, este cauza principala a majoritatii bolilor neinfectioase. Chiar si o boala infectioasa are printre cauze alimentatia neadecvata care duce indirect la scaderea imunitatii. In tot cazul, sanatatea noastra se invarte in jurul a catorva cauze majore: alimentatia gresita, lipsa sportului, odihna incorecta, abuz de medicamente, viciile, lipsa pozitivismului, hidratarea insuficienta, neglijarea igienei etc.

Puteti comanda de asemenea o supa sau ciorba, insa felul doi va trebui sa fie mult mai sarac caloric, poate doar o salata. Desigur, sa comandati mancarea nu va costa timp, insa indicat este sa faceti alegerile sanatoase.

O alta varianta o reprezinta aceea in care va preparati de acasa mancarea din ziua respectiva, atat cat este posibil. Fie o salata, fie preparate fierte, la cuptor sau la gratar pot fi luate si depozitate la locul de munca, daca aveti frigider. Nu se recomanda sa va preparati sandwich-uri.

Atentie la hidratare! Nu consumati sucuri, ideal este fie sa va luati de acasa o sticla de ceai, fie sa va preparati la locul de munca ceaiul sau sa beti lapte ori apa plata.

Dupa-amiaza consumati fie un iaurt mare, fie trei-patru fructe. Evitati dulciurile, fainoasele, chipsurile si toate rontanelele.

Voi alegeti ce mancati si cum vreti sa traiti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.