Setari Cookie-uri

Afla si tu adevarul despre suplimentele pentru slabit!

Surplusul de kilograme este suparator pentru oricine si adesea se prefera o solutie minune, daca se poate sa existe o pastila care sa produca o scadere in greutate intr-un timp cat mai scrut, fara sa necesite modificarea stilului de viata si daca se poate sa fie si ieftina.

Surplusul de kilograme este suparator pentru oricine si adesea se prefera o solutie minune, daca se poate sa existe o pastila care sa produca o scadere in greutate intr-un timp cat mai scrut, fara sa necesite modificarea stilului de viata si daca se poate sa fie si ieftina.

pastile de slabit Asadar pastilele pentru slabit par a fi cea mai buna alegere si cea mai simpla metoda pentru redobandirea siluetei, insa... totul este doar o impresie, o aparenta.

Cateva informatii despre pastilele de slabit

Exista mai multe tipuri de pastile pentru slabit: cele care se elibereaza numai sub prescrierea medicala, cele care se pot lua fara prescriere (suplimentele pentru slabit) si cele care se considera a fi 100% naturale.

Pastilele care se elibereaza sub prescrierea medicului sunt foarte puternice si agresive, cu efecte secundare periculoase, de aceea trebuie prescrise de medic. Insa aceste pastile sunt indicate doar in cazurile avansate de obezitate cand surplusul adipos pune in pericol chiar viata pacientului si nu mai exista timp suficient pentru a astepta rezultatele dietei si sportului, astfel ca pana la o anumita greutate se folosesc pastilele, apoi se slabeste pastrand doar stilul sanatos de viata.

Celelalte pastile de slabit care pot fi achizitonate fara prescriptia medicului sunt fie ineficiente, asa cum au demonstrat ultimele studii de specialitate, fie contin substante foarte periculoase.

In cadrul Congresului International de Obezitate de la Stockholm care a avut loc de curand specialistii au prezentat rezultatele unor studii care testau pastilele de slabit. Au fost testate 9 cele mai utilizate suplimente pentru slabire. Astfel o parte din lotul de pacienti au primit suplimentele conform dozajului fiecaruia, iar altii au primit doar pastile placebo. Studiul a dura 8 saptamani, iar rezultatele au fost aceleasi atat pentru cei care au luat suplimentele pentru slabit cat si pentru cei care luasera placebo. Concluzia a fost clara si anume ca aceste pastile sunt ineficiente si ca pierderile in greutate sunt doar de natura efectului placebo. Testele de laborator au indicat chiar unii compusi periculosi.

Sunt unele pastile de slabit care contin produsi adrenergici, amfetamine, sibutramina etc. Acesti compusi au reale efecte negative asupra sistemului nervos central, actionand prin determinarea secretiei unor hormoni care produc o stare de bine in timpul administrarii pastilelor, dar la sistarea acestora induc o puternica depresie. Si in corpul Madalinei Manole s-a gasit un exces de sibutramina in urma autopsiei pentru ca aceasta obisnuia sa consume aceste produse de slabit, ceea ce i-au accentuat serios starea depresiva sau chiar i-au indus-o. Din pacate depresia indusa de aceste tipuri de substante este foarte puternica si greu de tratat pentru ca s-a produs printr-o scadere brusca de neurotransmitatori la nivel cerebral.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.