Setari Cookie-uri

Cura intensa de detoxifiere cu legume

2.37 (Ratingul specialistilor)

Pro

Previne anemia
Efecte antioxidante
Efecte regenerative
Efecte anticancer
Combate constipatia

Contra

Greu de urmat
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.4 din 30 voturi

Detoxifierea organismului trebuie facuta periodic pentru ca din cauza produsilor de metabolism, a alimentatiei, stresului, lipsei sportului si ritmului haotic de viata organismul se impregneaza cu toxine, acestea acumulandu-se mai ales in tesutul adipos. Asadar daca aveti un surplus de kilograme este cazul sa ii acordati toata atentia si multa rabdare procesului de slabire, o slabire corecta si eficienta putand dura chiar peste un an, in functie de gradul surplusului de kilograme si eventual de boli asociate poate dura si mai mult, dar beneficiile sunt mult mai importante.

Nu apelati la curele drastice de slabire ci mai degraba abordati un stil de viata sanatos.

Va propunem o cura intensa de detoxifiere pentru toamna. Curele de detoxifiere trebuie facute semestrial sau chiar o data la trei luni in functie de stilul de viata. Daca va stiti cu o alimentatie haotica sau loc de munca in mediu toxic puteti face cura de detoxifiere in fiecare anotimp, de ce nu, primavara si toamna puteti tine o cura de detoxifiere.

cura de detoxifiere cu legume
Principii importante ale curei de detoxifiere pentru toamna

Daca sunteti fumatori, reduceti din timp tigarile, fiindca in timpul curei fie nu fumati deloc, fie nu depasiti 5 tigari pe zi, dar atentie, chiar si de la o tigara va poate fi foarte rau.

Trebuie sa consumati trei litri de lichide pe zi. Este important sa beti mai mereu ceva, sa aveti sticla de lichide dupa voi sau cana plina mereu pe birou. Nu neglijati aspectul hidratarii este deosebit de important sa eliminati toxinele care sunt eliberate in sange in timpul curei, concentratia acestora nu trebuie sa creasca mult fiindca va poate fi rau, puteti avea stari de ametealsa asadar hidratati-va.

Trebuie sa aveti la indemana cateva cuburi de zahar alb. Pentru ca organismul este obisnuit sa primeasca zaharuri din exterior prin alimentatie ci nu sa le procure singur la nivelul ficatului, este posibil sa aveti in prima zi de legume exclusiv caderi ale glicemiei, cu senzatie de ameteala, caldura, tremur. Luati repede 2-3 cuburi de zahar cu un pahar de apa, apoi asezati-va astfel incat sa va relaxati si sa va linistiti. In mod normal, daca va hidratati suficient, nu fumati si respectati criteriile din acest paragraf nu trebuie sa aveti niciun fel de probleme, dar la cea mai mica abatere...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.