Setari Cookie-uri

S.O.S. Ingrediente alimentare care iti distrug dieta!

Ni se repeta cu fiecare ocazie ca este bine sa citim eticheta alimentelor inainte de a le cumpara pentru a vedea daca ingredientele din produse sunt sanatoase sau nu. Dar stim oare ce ingrediente sunt bune si pe care ar trebui sa le evitam?

Ni se repeta cu fiecare ocazie ca este bine sa citim eticheta alimentelor inainte de a le cumpara pentru a vedea daca ingredientele din produse sunt sanatoase ori nu. Dar stim oare ce ingrediente sunt bune si pe care ar trebui sa le evitam?

dieta Povestea “E-urilor” este relativ inteleasa, fiindca acestea se noteaza cu cifre si multe din E-uri nu sunt nocive, asadar ar trebui sa retinem o lista de cifre pe care sa le evitam, ceea ce... nu-i tocmai usor. Asadar in privinta acestor E-uri lucurile se rezolva simplu: daca alimentul nu are culoare naturala, e prea colorat (de exemplu dulciuri, pufuleti, carnuri etc.), are miros prea patrunzator sau nu aduce a miros natural, este un aliment destul de procesat sau contine creme ori sosuri, atunci sigur are E-uri nocive.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.