Setari Cookie-uri

Dintre cele mai apreciate diete - Slabeste si detoxifica!

Tot mai multe persoane decurg la diete de slabire si de detoxifiere, ritmul de viata plin de stres si sedentar precum si toate tentatiile alimentare ne determina sa ne luptam cu surplusul de kilograme.

Aproape toate femeile cu varsta pana in 40 de ani au tinut cel putin o dieta in viata lor, fie ea preluata dintr-o sursa informationala (medic, revista etc.), fie impusa de respectiva persoana.

Va propunem una dintre cele mai apreciate diete, care nu necesita restrictii mari, este foarte usor de tinut si are un principiu de baza utilizat adesea in medicina naturista: detoxifierea colonului. In medicina naturista colonul este „vinovat pentru toate relele”, asadar mentinerea sanatatii florei colonice reprezinta primul pas spre frumusete si viata sanatoasa.

Dieta pentru colon – slabeste si detoxifica

Dieta pentru colon – slabeste si detoxifica

Principiile dietei:

  • In fiecare dimineata se vor lua pe stomacul gol doua linguri dintr-un preparat despre care vom vorbi mai jos, apoi la 15 minute se bea o cana cu lapte (sau apa daca persoana respectiva prezinta intoleranta la lactoza). Aveti voie dupa o jumatate de ora de la cana cu lapte sa beti o jumatate de ceasca de cafea, dar nu mai mult, eventual o puteti combina si pe aceasta cu lapte, fara zahar, o puteti indulci cu miere.
  • In restul zilei aveti voie un fruct pana la masa de pranz. La pranz aveti voie doar doua feluri de mancare, o supa sau ciorba si la felul doi carne de pui, peste sau curcan si garnitura de legume. Carnea si legumele se consuma la cuptor, pe gratar sau fierte, insa nu PRAJITE. Legumele le puteti consuma crude in salate.
  • Mai aveti voie dupa-amiaza o salata cu branza si condimentata dupa gust, apoi inca 1-2 fructe pana la cina, iar la cina o supa, branzeturi, o mancare de legume sau o salata de fructe de mare sau un iaurt. Cina nu trebuie sa depaseasca un bol mic de mancare.
  • Nu aveti voie mancaruri prajite. Dulciurile sunt inlocuite de fructe. Daca vi se face foame in afara meselor, mancati o banana. Trebuie sa beti doi litri de lichide pe zi: apa plata, ceaiuri indulcite cu miere si acrite cu lamaie, lapte. Nu aveti voie sucuri. Excludeti cat de mult puteti zaharul si mezelurile. Mancati in locul mezelurilor carne la gratar, inclusiv in sandwich-uri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.