Setari Cookie-uri

Dieta daneza - 20 de kilograme in doua saptamani

1.3 (Ratingul specialistilor)

Pro

Slabire ultrarapida

Contra

Restrictiva
Periculoasa pentru sanatate
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire termen scurt

Voteaza si tu aceasta dieta

4.19 din 993 voturi

Dieta daneza dureaza doar 13 zile si nu, nu este un numar cu ghinion! Aceasta dieta este insa una foarte stricta, dar urmand-o puteti elimina intre 7 si 20 de kilograme, in functie de metabolismul personal, de asocierea cu un program de sport si de asemenea de surplusul de kilograme � cu cat e mai mare, cu atat numarul de kilograme pierdute este mai mare.

Dieta daneza dureaza doar 13 zile si nu, nu este un numar cu ghinion! Aceasta dieta este insa una foarte stricta, dar urmand-o puteti elimina intre 7 si 20 de kilograme, in functie de metabolismul personal, de asocierea cu un program de sport si de asemenea de surplusul de kilograme – cu cat e mai mare, cu atat numarul de kilograme pierdute este mai mare.


Dieta daneza a fost apreciata pentru ca schimba metabolismul, fiind un bun inceput pentru o viata sanatoasa din punct de vedere alimentar.

dieta daneza

Cum puteti urma dieta daneza

Fiind un regim foarte strict, nu toate persoanele reusesc sa il finalizeze. Daca ati reusit sa tineti acest regim mai putin de o saptamana, il puteti repeta peste o jumatate de an. Daca l-ati tinut peste o saptamana, dar nu l-ati finalizat, atunci puteti relua aceasta dieta peste un an. Iar daca ati reusit sa duceti la bun sfarsit dieta, aveti voie sa o repetati peste doi ani.

Citește și:

Meniul dietei daneze

Ziua 1

Mic dejun: o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar;
Pranz: patru linguri de spanac fiert, doua oua fierte si o rosie.
Cina: o portie de carne de vita subtire si de dimensiuni cat jumatate de palma, fiarta cu doua linguri de ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si un bol mic de salata de laptuci.

Ziua 2

Mic dejun: o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar;
Pranz: carne in aceleasi dimensiuni descrise (jumatate de palma) fiarta, pe gratar sau la cuptor, cu exceptia carnii de porc
Cina: o portie de carne de vita subtire si de dimensiuni cat jumatate de palma, fiarta cu doua linguri de ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si un bol mic de salata de laptuci.

Ziua 3

Mic dejun: o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar, o felie de paine prajita
Pranz: o felie de sunca, doua oua fierte, salata de laptuci
Cina: patru inguri de telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat

Citește și:

Ziua 4

Mic dejun: o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar, o felie de paine prajita
Pranz: un pahar de suc de portocale, un iaurt mediu Citeste continuarea in pagina 2 >

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.