Setari Cookie-uri

Top 13 Cele mai ciudate diete

Oamenii devin din ce in ce mai constienti de importanta alimentatiei corecte si sanatoase. Din acest motiv tot mai multi oameni apeleaza la diete si nutritionisti. Dar ce ai fi dispus sa faci pentru a slabi. Unii oameni, destul de multe. Bettina Fachinger a intocmit un top al celor mai ciudate diete. Afla acum care sunt acestea.

11. Dieta grupelor sangvine.

11. Dieta grupelor sangvine.


IDEEA: Creatorul acestei diete, Peter D’Adamo sustine ca fiecare grupa sangvina are anumite preferinte. Cu alte cuvinte, anumite alimente ar trebui evitate de persoanele cu anumite grupe sangvine.

CUM: Grupele sangvine au evoluat in timp. Omul preistoric, vanatorul-culegator avea in cea mai mare parte grupa 0. Persoanele din aceasta categorie ar trebui sa consume carne si proteine. Urmatoarea grupa sangvina a fost A, care a evoluat in perioada de colonizare. Astfel este legata de o alimentatie vegetariana. Grupa AB este o combinatie formata din grupele mai vechi astfel fiind asociata cu o alimentatie mixta.

VERDICT: Vampirii ar putea sa se gandeasca la dieta grupelor sangvine. Daca nu, poate ai vrea sa mergi la un nutritionist sa te sfatuiasca asupra dietei ce trebuie sa o urmezi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.