Setari Cookie-uri

Top 13 Cele mai ciudate diete

Oamenii devin din ce in ce mai constienti de importanta alimentatiei corecte si sanatoase. Din acest motiv tot mai multi oameni apeleaza la diete si nutritionisti. Dar ce ai fi dispus sa faci pentru a slabi. Unii oameni, destul de multe. Bettina Fachinger a intocmit un top al celor mai ciudate diete. Afla acum care sunt acestea.

13. Dieta Cruda

13. Dieta Cruda


IDEEA: Consumatorii de produse crude sustin ca in momentul in care ai procesat termic alimentele si-au pierdut o foarte mare parte din valoarea nutritiva asa ca ar trebui sa ne intoarcem in natura si sa mancam alimente cat mai putin procesate.

CUM: Exista mai multe variante a acestei diete: vegana, vegetariana sau omnivora. Incalizrea alimentelor pana la maxim 40 de grade Celsius este permisa. Cei care decid sa includa si carnea in acest tip de dieta prefera carnea provenita de la animale hranite cu iarba decat de la cele hranite cu nutreturi, deoarece contine mai multe vitamine si minerale

VERDICT: Aici au dreptate, insa consumul de alimente netratate termic poate duce la imbolnaviri mai ales in cazul consumului de carne si peste. Daca optezi pentru varianta vegana, selecteaza cu mare atentie produsele pentru a aduce un aport de vitamine si minerale optim in organism


Succes la slabit si nu uita: Nu tot ce este la moda este si bun. Documenteaza-te inainte sa tii o dieta si ia o decizie desteapta.


Sursa articol: PauzadeNutritie.ro - Esti ceea ce mananci!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.