Setari Cookie-uri

10 metode naturale ca sa slabesti in talie

Atunci cand urmam diete de slabire asteptam cu entuziasm rezultatele, insa mare ne este irarea cand obsrvam ca anumite zone ale corpului pur si simplu nu se subtiaza atat de repede cum ne-am astepta.

Atunci cand urmam diete de slabire asteptam cu entuziasm rezultatele, insa mare ne este mirarea cand obsrvam ca anumite zone ale corpului pur si simplu nu se subtiaza atat de repede cum ne-am astepta.

10 metode naturale care te scapa de grasimea abdominala

Ordinea slabirii pe zone ale corpului


Desi prin dieta si sport slabim, sunt totusi anumite zone ale corpului in care depozitele adipoase dispar mai greu. Desigur, aceste zone depind de constitutia fiecaruia dar si de tipul de supraponderabilitate pe care il are. Cele mai frecvente “modele” de supraponderabilitate sunt :

  • modelul “para”, cand surplusul adipos este orientat in special pe zona posteriorului si a coapselor;
  • modelul “portocala pe bat” (suna amuzant, dar asa se numeste) cand surplusul adipos predomina in zona abdoinala.

Din pacate insa ultimele zone de unde dispar depozitele adipoase sunt reprezentate de abdomen, copase (in special zona imediat de sub posterior), partea posterioara a bratelor (corespunzatoare tricepsului brahial), tesuturile adipoase de sub barbie.


De aceea vom vorbi in articolul curent despre metode naturale care elimina surplusurile adipoase din zona taliei

10 metode naturale care te scapa de grasimea abdominala


Manaca legume crude in fiecare zi



Salata de legume crude se preteaza in special pranzului si poate fi asortata preparatelor din carne. Puteti incerca orice tip de salata. Pentru sezonul rece sunt recomandate salatele de radacinoase:
  • salata de morcovi, telina si pastarnac, unde puteti sa adaugati si sfecla rosie. Se condmenteaza cu sare, piper si otet;
  • salata de ridichi negre;
  • salata de varza;
  • salata de conopida;

Puteti incerca si o salata de muraturi, avand in vedere ca marea majoritate a acestora sunt puse crude la murat si isi pastreaza proprietatile nutritive.

Consumati doar carne de pui, peste sau curcan


Este indicat sa cnsumati doar carne de peste, de pui si/sau de curcan. Este indicat sa variati dieta de la o zi la alta sau macar la cateva zile sa consumati si alt tip de carne.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.