Setari Cookie-uri

Cele 6 Superalimente ale verii: slabeste sanatos

Afla care sunt cele mai indragite alimente ale verii, cu efecte uimitoare asupra sanatatii si care totodata sunt indicate in curele de slabire.

Vara pofta de mancare variaza, de la momente in care nu ne putem abtine de la “ceva bun” la momente in care nu am consuma nimic. Caldura, deshidratarea, expunerea la raze ultraviolete, trecerile bruste de la temperatura din mediu la cea din camerele de aer conditionat si asa mai departe, toti acesti factori ne influenteaza alimentatia, sanatatea si silueta pe timpul verii.

Si pentru ca vara este anotimpul concediilor la plaja, silueta devine un subiect sensibil. Va propunem sa aflam impreuna care sunt cele mai sanatoase alimente ale verii, alimente energizante si care totodata ne ajuta sa scadem in greutate.

Cele 6 Superalimente ale verii: slabeste sanatos

mere beneficii

Merele

Gustoase si populare, merele sunt recunoscute pentru multiplele beneficii pe care le prezinta pentru sanatate si silueta.

Merele sunt cunoscute ca alimente cu calitati negative, continand vitamina C dar si alte vitamine si minerale, precum si antioxidanti. De asemenea merele regleaza glicemia, fiind recomandate si in diabet. Merele fac parte din alimentele care ne ajuta sa ne mentinem dantura sanatoasa si ne albesc dintii.

Citește și:

Consumati cel putin un mar pe zi, crud, alaturi de alte fructe.

Iti recomandam si articolul: Merele, sursa naturala de sanatate

Pepene galben si rosu

Desi se spune ca pepenele este bogat in zahar, totusi este un aliment ideal pentru vara: hidrateaza intens, contine fibre vegetale care combat constipatia si detoxifica, este satios si prezinta putine calorii.

Practic pepenele rosu sau galben poate tine locul unei mese. Se taie cuburi intr-un bol pepene galben si rosu si se serveste rece, ca masa de dupa-amiaza de exemplu sau chiar ca mic dejun. Pepenele este energizant si racoros.

pepene

Iti recomandam si articolele:

Pepenele rosu, remediu delicios pentru o detoxifiere intensa

Cocktail de pepene

Ten de portelan: 3 masti regenerante cu pepene galben!

5 superalimente pe care merita să le introduci în dietă

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.