Setari Cookie-uri

3 retete miraculoase de DETOXIFIERE pentru care corpul tau iti va spune 'MULTUMESC'

Dupa sarbatorile care tocmai s-au incheiat si in care ne-am delectat cu cele mai gustoase bucate, o detoxifiere a organismului este mai mult decat binevenita. Iata 3 bauturi detoxifiante exceptionale care te vor ajuta sa elimini toxinele din organism si sa refaci sanatatea sistemului digestiv:

Pe de alta parte, lamaia este bogata in vitamina C, un puternic antioxidant ce are rolul de a lupta impotriva radicalilor liberi. Sucul de lamaie, se arata pe acelasi site, contribuie la echilibrarea nivelului de zahar din sange. Chiar daca este acid, in interiorul organismului sucul de lamaie are un efect alcalin, contribuind la reglarea PH-ului din corp.

Pe buna dreptate dr. Axe numeste scortisoara drept unul din cei mai buni antioxidanti ai planetei. Mai mult, scortisoara este condimentul de top atunci cand vine vorba de abilitatea de a regla cantitatea de zahar de sange, dar si nivelul de colesterolul.

Pulberea de ardei iute Cayenne este cunoscuta si ea drept un remediu in mentinerea sanatatii inimii, ajutand la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale. Totodata, ardeiul iute Cayenne este un bun detoxifiant ce poate contribui la eliminarea toxinelor din organism. Mai multe, stimuleaza metabolismul organismului.[...]

Citește și:

Citeste continuarea: 3 retete miraculoase de DETOXIFIERE pentru care corpul tau iti va spune 'MULTUMESC' by Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.