Setari Cookie-uri

Ramai UIMIT: Ce spun specialistii despre APA PLATA cu LAMAIE

Apa plata cu lamaie a fost laudata in ultima perioada pentru efectele sale benefice asupra sanatatii, insa specialistii vin sa ne lamureasca in ce masura apa plata cu lamaie este benefica sau daunatoare.

Ceea ce au gasit in laborator a fost socant: zeci de microbi erau prezenti pe aceste felii, de la E. Coli si alte bacterii intestinale pana la fungi precum Candida. Hepatita A se poate transmite pe aceasta cale. Specialistii atrag atentia ca aceste microorganisme pot produce reale probleme de sanatate!

apa cu lamaie nociva

Ceea ce este important de adaugat consta in faptul ca aceste microorganisme proveneau de pe mainile celor care manipulau lamaile, dar si de pe suprafetele unde acestea erau depozitate.

Aceste microorganisme periculoase pentru sanatate se gasesc si pe alte alimente, chiar si pe carne. Specialistii atrag atentia asupra igienei cand vine vorba de pregatirea alimentelor.

Totusi daca va pregatiti acasa apa cu lamaie, respectand normele de igiena, va puteti bucura de beneficiile uimitoare ale acestei bauturi. Va recomandam sa cititi mai multe informatii folositoare in articolul: APA cu LAMAIE: 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant!

Citește și:

Foto: limonada cu apa si lime by Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.