Setari Cookie-uri

13 moduri pentru a SLABI definitiv

Ti se intampla sa iei din nou in greutate dupa ce ai urmat diete de slabire sau alte programe menite sa arda depozitele grase? Afla ce poti face zi de zi sau ocazional pentru a slabi si a te mentine in forma, „pacalind” efectul yo-yo.

13 alegeri pentru a slabi definitiv

1. Paharul cu apa inainte de masa

Bea inainte de fiecare masa principala sau gustare un pahar cu apa. Senzatia de foame scade, iar digestia este imbunatatita.

2. Nu manca mai mult de un singur fel de mancare la masa

Poti alege sa mananci fie o salata (cu gratar sau fara), fie supa sau ciorba ori un preparat la cuptor. Nu consuma mai mult de un singur fel de mancare la masa daca vrei sa iti mentii un stomac mic si sa uiti de problemele digestive.

3. Regula unei salate pe zi

Este indicat sa consumi zilnic o salata (dimineata, la pranz sau seara), in anotimpurile: primavara, vara si toamna. Iarna vei gasi doar legume provenind din sere si este indicat sa le eviti. Poti incerca muraturile.

4. Nu manca niciodata pe fuga

Oricat de aglomerata ar fi o zi, respecta masa. Este indicat sa te linistesti atunci cand mananci, sa uiti de griji si sa inchizi sursele care te pot sustrage – televizorul, computerul, telefonul. Fiecare masa ar trebui sa fie un ritual de linistire, timp in care vei manca lent si vei savura mancarea. Poti alege sa mananci alaturi de un prieten drag.

Citește și:

Foto: slabire - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.