Setari Cookie-uri

Ce patesti daca mananci BANANE o SAPTAMANA

Bananele sunt fructe foarte hranitoare, bogate in potasiu, dar si alte minerale si vitamine, precum si substante active care confera bananelor beneficii nebanuite.

Nutritionistii s-au gandit sa se foloseasca de toate efectele asupra sanatatii si siluetei pe care bananele le prezinta, astfel ca au propus o dieta bazata pe consumul de aceste fructe.

Citeste si: Beneficiile consumului de banane

Mananci o saptamana banane si slabesti 2-3 kilograme

Bananele sunt fructe incluse in dieta alcalina, nu cresc aciditatea gastrica si pot fi consumate si pe stomacul gol.

Bananele nu produc disconfort abdominal si nici nu interactioneaza cu medicamentele sau anticoncetionalele, cum se poate intampla in cazul consumului exagerat de grapefruit. Nutritionistii au propus ca bananele sa fie consumate intr-o cura intensa de o saptamana, pentru a va putea bucura de efectele detoxifiante ale acestor fructe, precum si de beneficiile pe care bananele le aduc siluetei!

dieta cu banane

Prima zi

Este important sa nu faceti niciodata modificari bruste in dieta, de aceea primele doua zile vor fi de acomodare. In prima zi veti consuma banane doar seara, aceste fructe inlocuind cina.

Citește și:

Este indicat ca pe parcursul acestei dieta sa beti doar apa plata, fiind permisa doar dimineata o cafea.

A doua zi

In aceasta zi veti manca inainte de fiecare masa o banana, pastrand cina ca in prima zi. Incepand cu aceasta zi veti adopta si un program de mers. In aceasta zi va rezervati 15 minute pentru o plimbare in pasi rapizi.

A treia zi

In a treia zi respectati regulile de pana acum, dar nu veti mai consuma niciunul din alimentele: cartofi, orez, paste, paine, zahar, produse de patiserie, preparate prajite, mezeluri, unt sau alimente grase.

Puteti cosnuma:

  • salate de cruditati cu seminte in loc de ulei;
  • supe, ciorbe;
  • gratar cu garnitura de legume.

Foto: dieta cu banane - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.