Setari Cookie-uri

Dieta Marilyn Monroe: afla ce secrete ascundea diva

Marilyn Monroe este un nume ce a facut istorie in materie de frumusete si nu numai. O femeie puternica, talentata, frumoasa si apreciata de o lume intreaga. Un model.

Marilyn Monroe a stiut sa isi puna in evidenta valorile personale, atuurile, avand o personalitate puternica ce a ajutat-o sa isi impuna stilul personal.

Invidiata, dar si urmata ca model de femei din lumea intreaga, Marilyne isi mentinea silueta printr-o dieta de asemenea... personalizata. Obiceiurile ei alimentare au fost uneroi criticate, mai ales la vremea respectiva, insa nimic nu i-a perturbat actritei preferintele nutritionale.

dieta Marilyn Monroe

Monroe a descris dieta sa de zi cu zi in detaliu intr-un interviu din 1952 pe care l-a dat pentru Magazine Pageant. Veti observa lipsa guliilor, a fructelor precum mango, a multor legume, in schimb dieta sa abunda in alimente bogate in proteine, semanand foarte mult cu programul nutritional pe care astazi il numim „dieta paleo”.

Dieta Marlyn Monroe: ce manca vedeta in fiecare zi

Micul dejun: Mi s-a spus ca obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, insa eu nu sunt de aceeasi parere. Cum ma trezesc dimineata, ma incalzesc cu o cana cu lapte fierbinte cu care ma plimb in maini prin camera mea de hotel. Cand este fierbinte, sparg doua oua in lapte, pe care le amestec cu furculita si beau toata cana in timp ce ma imbrac. Completez apoi cu o pastila de multivitamine.”relateaza Marilyne, conform la.eater.com

Citește și:

Actrita completeaza povestind ca mesele sale la domiciliu sunt deosebit de simple. Prefera sa consume o friptura, cotlet de miel sau un ficat, sortimente pe care le incalzeste la cuptor. Asorteaza cativa morcovi cruzi si masa este gata. Monroe prefera morcovii cruzi in locul altor legume si ii consuma cu orice ocazie. De obicei aceste mese proteice le consuma la cina, facand cumparaturile in drum spre casa, venind de la cursurile de actorie.

Pe timpul zilei Monroe marturisea ca nu avea foarte mult timp pentru mancare, dar obisnuia sa consume o inghetata si poate chiar o ciocolata calda.

Astazi stim ca o dieta variata este o dieta sanatoasa si ca un meniu tip paleo ar trebui sa il urmam pe o perioada limitata. De asemenea, suplimentele alimentare si vitaminele nu sunt suficiente pentru a inlocui fructele si legumele din alimentatie.

Citește și:

Foto: Marilyn Monroe - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.