Setari Cookie-uri

Supa lui HIPOCRATE: indicata pentru detoxifiere, cancer si alte boli grave

Supa lui Hipocrate a fost descoperita in scrierile antice atrubuite celebrului medic, fiind si astazi folosita de catre terapeuti pentru detoxifierea intensa a organismului, dar si pentru tratarea unor boli grave sau cronice.

Supa lui Hipocrate este indicata ca prim preparat pentru bolnavii cu urticarie, in dieta acestora pentru a scapa de alergiile alimentare. Dupa 4-5 zile in care pacientul cu urticarie consuma aceasta supa, se introduc apoi din doua in doua zile restul alimentelor, pe rand, observant alergiile la unul dintre acestea. Se identifica astfel alimentele alergene si se evita in dieta zilnica, urmand a fi consumate ocazional.

supa lui hipocrate beneficii

Supa lui Hipocrate era indicata tutror bolnavilor, medicul antic considerand ca inainte de a trata orice boala, trebuie ca pacientul sa elimine toxinele din organism.

Supa lui Hipocrate este indicata si astazi in dieta pacientilor proaspat operati, a celor suferinzi de cancer, de boli de inima, de rinichi, ficat si plamani. De asemenea aceasta supa este indicata si celor care sufera de alte afectiuni cronice si au nevoie sa isi mentina organismul “curat”, fara toxine.

Citește și:

Cum se prepara supa lui Hipocrate?

Desi pare atat de simplu de preparat, aceasta supa are insa cateva secrete:

  • Se foloseste apa de izvor sau apa din puturile forate la mare adancime ori apa oligominerala;
  • Supa se fierbe incet, la foc foarte mic;
  • Toate legumele se prepara cu tot cu coaja. Coaja legumelor contine nutrienti importanti si nu va fi aruncata.
  • Se folosesc legume BIO;

Ingredientele supei lui Hipocrate: >> Vezi pagina urmatoare

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.