Setari Cookie-uri

Montignac - Ciocolata, un aliment esential pentru sanatatea ta

Cu secole in urma, ciocolata era considerata mai pretioasa decat aurul.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Cu secole in urma, ciocolata era considerata mai pretioasa decat aurul. Chiar si in prezent ea a ramas un sinonim al luxului si al delectarii, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoana careia sa nu-i placa ciocolata, mai ales ca exista nenumarate forme si sortimente.

Ca orice lucru foarte bun, ciocolata este inconjurata de un aer de mister, pericol si interdictie. Putini cunosc totusi binefacerile ei asupra sanatatii, cantonati in prejudecata ca ciocolata ingrasa. Sustinut de argumente de ordin stiintific, Michel Montignac demonteaza toate preconceptiile legate de acest aliment, analizand calitatile nutritive de exceptie si efectele benefice pe care le are asupra organismului nostru. in plus, ne ofera 20 de retete delicioase, adaptate cu ajutorul unui maestru-cofetar renumit.

Citește și:

Descoperiti, asadar, cat de sanatoasa poate fi ciocolata (mai ales cea neagra, amara si bogata in cacao) si de ce nu ar trebui sa lipseasca din nici un regim alimentar echilibrat.

Michel Montignac, celebru specialist in nutritie, este autorul conceptului de „indice glicemic” si creatorul revolutionarei diete care ii poarta numele. Cartile lui au fost traduse in 25 de limbi si publicate in 42 de tari, in peste 16 milioane de exemplare.

Foto articol: sortimente ciocolata - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.