Setari Cookie-uri

5 Ceaiuri de Craciun cu arome extraordinare

Aceste ceaiuri aduc aroma sarabtorii in casa, combinand fructe si plante care ne amintesc de Craciunul copilariei.

Taylors set ceai 125g + cafea craciun

Ceaiul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Ceaiul cu aroma speciala de Craciun. Un amestec special creat pentru sezonul festiv, din ceai negru China Congou, coaja parfumata de lamaie si portocala si bucatele aromate de scortisoara, completate decorativ de petale de sofranel. Ambalat intr-o eleganta cutie metalica acest ceai este un delicios cadou de sezon.

Folositi un ceainic incalzit si adaugati o lingurita de ceai de persoana si “o lingurita in plus pentru ceainic”. Se adauga apa proaspata la o temperatura putin sub cea de fierbere si se infuzeaza 4-5 minute. Se recomanda a fi servit fara lapte, se poate aduga miere dupa gust.

Ceai fructe "Secretul lui Mos Craciun" Bio

Ceaiul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Se apropie Craciunul - arde o luminita ! Mos Nicolae aduce nu doar bucuria pentru cea mai frumoasa perioada a anului, ci te poate convinge sa savurezi o ceasca de ceai!

Citește și:

Ingrediente :
bucatele de mar, hibiscus, macese, scortisoara, pere, gutuie, coaja de portocala, cuisoare si extract de vanilie cu burbon.

Ceai Deliciul Craciunului Bio

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Un amestec de ceai de mirodenii cu plante si fructe pentru a scurta perioada de asteptare, in ajunul Craciunului. Gust revigorant, cu mirodeniile specifice Craciunului.

Ingrediente: bucatele de scortisoara, roinita, bucatele de portocale, bucatele de mar, lemn dulce, cuisoare, galbenele, petale de trandafir, scortisoara

Ceai calendarul lui Mos Craciun bio

Ceaiul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Un ceai pentru fiecare zi inaintea Craciunului!
Contine:
Ceai Multumesc!, Ceai Amor, Ceai Deliciul Fructelor, Toate-s Bune! Adio Durere in Gat, Toate-s Bune! Calmeaza-ti Stomacul, Secretul lui Mos Craciun; Ceai Ingerasii Stregari Nasuc Infundat, Toate-s Bune! Vise Placute, Ceai Echilibrant, Ceai Verde - Sansa Vietii, Ceai Ingerasii Strengari Somn Usor, Ceai Noapte de Iarna, Ceai Alb Energizant si Protector, Toate-s Bune! Limpezeste-ti Mintea, Ceai Sansa Vietii, Toate-s Bune! Inveseleste-ti Inima, Ceai Voie Buna, Ceai Raze de Soare, Ceai La Multi Ani!, Toate-s Bune! Elibereaza-ti Ficatul, Ceai Verde - Lemongrass, Ceai Fructe Catina, Ceai Fructe Voie Buna; Ceai Deliciul Craciunului.

Citește și:

Ingrediente: bucatele de mar, macese, pere, gutuie, hibiscus si esente ecologice de vanilie, portocale si cuisoare.

CEAI BELIN CU PORTOCALE ROSII

https://www.cufarulnaturii.ro/produse/8028-ceai-belin-cu-piersici-mango-20-doze.html Ceaiul este disponibil pe site-ul CufarulNaturii.ro

Descriere
Ceaiurile din fructe sunt una din cele mai importante descoperiri din anii '70.
Legandu-se de succesul ceaiurilor clasice, expertii au inceput sa experimenteze diverse sortimente de fructe.
Gustul aromat al amestecurilor de hibiscus, mere, macese si diverse alte fructe s-au dovedit a avea un succes deosebit, Ceaiurile din fructe mai au avantajul de a nu contine cofeina ( teina ), fiind recomandate spre consum si copiilor.

Actiune si recomandari
Portocalele sunt recunoscute pentru continutul lor mare de vitamina C, fiind folosite la intarirea organismului si apararea acestuia de boli.
Portocalele au si proprietati laxative, diuretice, depurative, astringente, ajutand si la eliminarea toxinelor din organism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.