Setari Cookie-uri

LAMAIA: 7 Intrebuintari INCREDIBILE in sanatate si frumusete

Lamaia este utilizata de mii de ani in scopuri curative sau de infrumusetare, lamaiul fiind considerat copacul magic al zeilor marii.

Cum utilizam cojile de lamaie in sanatate?

Pielea uscata si eczemele se trateaza rapid si complet folosind coaja de lamaie. Pur si simplu frecati coaja de lamaie (zona alba a cojii) pe pielea afectata timp de cateva zile, aplicand tratamentul de cateva ori pe zi. Pielea capata aspect tanar, eczemele dispar, iar petele de la nivelul pielii se estompeaza.

apa-cu-lamaie-beneficii

Puteti folosi cojile de lamaie pentru a masa pielea de la nivelul mainilor, din zona gatului sau a coatelor, calcaiele uscate sau zonele cu eczeme.

Sucul de lamaie previne aparitia pietrelor la rinichi

Se recomanda un pahar cu apa si 2 linguri de zeama de lamaie inainte de fiecare masa, pentru a preveni aparitia pietrelor la rinichi. Cei care au risc de litiaza renala recurenta pot recurge la acest tratament. Cura se tine doua saptamani, cu pauza de o saptamana.

Sucul de lamaie alcalinizeaza sangele

Multe inflamatii apar din cauza aciditatii sangelui. Specialistii recomanda sa consumam cat mai multe alimente alcaline. Iti recomandam si Dieta alcalina. Sucul de lamaie este alcalinizant, de aceea lamaia este recomandata a fi consumata des de catre cei care prezinta boli autoimune sau inflamatii cronice.

Citește și:

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.