Setari Cookie-uri

Dieta Lifting: doctorul care a gasit alimentele ce sterg ridurile si ne scapa de kilogramele in plus

Doctorul deramtolog Nikolas Perikon a descoperit dieta cu efect de lifting, dieta care te ajuta sa pari cu 10 ani mai tanara si sa pierzi pana la 10 kilograme in 3 saptamani.

Pentru ca reteaua subcutanata care mentine fermitatea pielii este formata din colagen si elastina, doctorul dermatolog a pus accent in dieta sa pe alimente p[roteice. Insa cum colagenul nu se poate forma fara vitamina C, iar alte vitamine sunt esentiale pielii, dieta „Lifting” va fi deci bogata in fructe si legume cu puternic rol antioxidant si bogate in carotenoizi.

dieta lifting alimente

Dieta „Lifting” promite pierderea unui numar mare de kilograme intr-un timp record.

Dieta Lifting: ce alimente poti consuma

In aceasta dieta este recomandat consumul de:

  • Fructe cu indice glicemic mic si fructe de padure;
  • Legume proaspete sau gatite dietetic;
  • Cereale integrale;
  • Carne de peste si fructe de mare;
  • Branza feta si parmezan;
  • Iaurt si lapte degresat;
  • Ulei extravorgin.

Dieta Lifting: ce alimente NU poti consuma

Este indicat sa evitati pe parcursul dietei alimente precum:

Citește și:
  • Alimente bogate in amidon: cartofi, orez, paste paine alba si alte fainoase procesate, biscuiti etc.;
  • Dulciuri de orice fel si zahar;
  • Grasimi si alimente bogate in grasimi saturate: carne de vita, carne de porc, mezeluri, cascaval, branzeturi ( cu exceptie branza feta si parmezan), iauturi grase, lapte gras, alimente prajite, fast-food, chips-uri etc.
  • Fructe uscate si banane.

Dieta Lifting: Exemplu meniu pentru o saptamana

Luni

Mic dejun: somon la gratar sau la cuptor, jumatate de cana de fulgi de ovaz si restul pana se ump,e cana suc proaspat de portocale, ceai verde

Pranz: carne de curcan la gratar, salata verde si rosii, o jumatate de cana de legume fierte, ceai verde.

Gustare: carne de pui la cuptor sau pe gratar, 5-10 bete de telina.

Cina: somon aburit, 1 ceasca de linte piure, salata verde condimentata cu lamaie si ulei de masline, o jumatate de cana de spanac fiert, ceai verde.

Citește și:

Marti

Mic dejun: omleta din doua oua, o jumatate de cana de fructe de padure mixte, ceai indian.

Pranz: somon la aburi sau la gratar, salata verde si rosii, ceai verde.

Gustare: branza feta jumatate de cana, 5 masline verzi, 4 frunze de salata.

Cina: peste la gratar sau la cuptor, 1 cana de pui cu legume, salata verde, avocado si salata de telina. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >>

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.