Setari Cookie-uri

Dieta Zona

Evitati pericolele carbohidratilor nesanatosi. Echilibrati-va nivelurile de hormoni si insulina La revedere paste... adio orez... si cum ramane cu cartoful copt si painea pentru pranz? Scoateti tonul! Este timpul sa reusiti sa slabiti permanent, sa aveti o sanatate grozava si performante atletice, mintale si emotionale maxime. Este timpul sa intrati in Zona.

Cartea Dieta ZONA este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Dieta Zona este calea sigura spre:

scaderea in greutate
imbunatatirea sistemului imunitar
prevenirea bolilor
atingerea performantelor personale maxime
cresterea eficientei mintale

Pe baza dietei Zona a fost creata o linie de produse - denumite Enerzona - distribuite prin intermediul farmaciilor. Acestea ajuta la sporirea eficientei mintale si fizice, intarzie imbatranirea, reduc riscul bolilor cardiace si cancerului, ajuta la pierderea in greutate acolo unde este cazul.

„Am lucrat personal cu Enervit pentru a crea o linie de produse in armonie cu dieta Zona pe care am inventat-o. Aceste produse sunt identificate exclusiv prin denumirea Enerzona.“ - Barry Sears

Dr. Barry Sears este un pionier in biotehnologie, dezvoltarea sistemelor de administrare a medicamentelor pentru cancer si boli de inima. El detine 12 patente pentru tratamente impotriva cancerului si controlul dietetic al raspunsului hormonal. Bill Lawren scrie in mod regulat despre medicina si stiinta pentru publicatii ca Omni si Longevity, si este, de asemenea, autorul a numeroase carti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.