Setari Cookie-uri

Dieta de 5 zile care te scapa de 5% din greutate

Daca de Pasti ti-ai permis sa gusti din toate bunatatile de pe masa, acum este timpul sa te intorci la o dieta echilibrata si cateva zile de detoxifiere, care sa te salveze de cele cateva kilograme in plus si sa-ti confere energie. Pasca, drobul si fripura de miel sunt delicioase, insa pot crea dezechilibre si iti saboteaza silueta pe care o doresti impecabila la vara.

O cura de detoxifiere ce respecta principiile nutritiei ortomoleculare va va ajuta nu doar sa eliminati cateva kilograme, dar cel mai imporant va aduce fitonutrienti la nivelul celulelor, ajutandu-le sa consume energie in mod optim, sa neutralizeze radicalii liberi si sa elimine reziduriile si toxinele. 5 zile in care se consuma sucuri bio din fructe si legume, cu un aport intotdeauna mai mare din legume decat cel din fructe alaturi de un regim hipocaloric va poate ajuta sa scapati de 5% din greutate, in conditiile in care foamea este aproape inexistenta”, explica Dr. Horatiu Albu, specialist in nutritia ortomoleculara si master in biologia moleculara a cancerului.

dieta rapida cu sucuri

Programul de detoxifiere dureaza 5 zile in care se aduce un aport fito-micronutritional de exceptie in conditiile unei ratii energetice de pana la 5000 Kcal (pana la 1000 Kcal/zi). Pe perioada celor 5 zile se pot consuma in plus lichide necalorice precum apa (de preferat variantele oligominerale) sau alte bauturi nealcoolice fara indulcitori calorici, exceptand cafeaua.

Citește și:

Eu inclin catre apa si 2-6 cesti pe zi (cca 30 – 45 ml/ ceasca) dintr-un ceai verde japonez de tip Matcha veritabil, de foarte buna calitate, precm ceaiurile verzi japoneze Matcha de la Ippodo sau Matcha Bio Lebensbaum, care dau un imbold metabolismului de a favoriza arderea grasimilor”, adauga dr. Horatiu Albu.

Dieta hipocalarica presupune:

Micul dejun si Cina:

• cate 150 ml din sucul corespunzator celor 5 zile din Programul bio-dietetic de detoxifere conceput de dr. Horatiu Albu – Kitul 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®, ce contine suc din grau verde incoltit, legume, ananas, sfecla rosie si morcov de gradina de la Rabenhorst, numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale premium.
• 2 tablete paine fara gluten cum este Paine Crocanta Fara Gluten 3 PAULY.
• Frunze de salata verde, rucola, valeriana etc. in orice cantitate la care puteti adauga 5 ml de ulei de masline.
• 50 g din fructele proaspete cu indice glicemic scazut precum afine, agrise, cranberryes, caise, capsuni, cirese, acerola, coacaze negre, gutui, mere acrisoare, pere, prune.

Citește și:

Gustarea de dimineata, Pranzul si Gustarea de dupa-amiaza:
• 150 ml din sucul corespunzator.
• 3 tablete paine.

dieta rapida cu sucuri

Aceste sucuri bio presate la rece din din grau verde incoltit, legume, ananas, sfecla rosie si morcov de gradina ajuta la reechilibrarea din punct de vedere micronutritional a celulor si declansarea procesului de slabire. Acest program va ajuta sa initiati un astfel de proces care - mai apoi - trebuie sustinut pana la atingerea greutatii tinta printr-un aport energetic alimentar mai mic decat consumul organismului in conditiile sale normale de viata”, adauga dr. Albu.

***

Kitul Dr. ALBU Selections® „5 zile -5%” se gaseste in oferta promotionala cu reducere de 15% la pretul de 99 lei pe site-ul www.farmaciaortomoleculara.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.