Setari Cookie-uri

TOP 5 Cele mai apreciate DIETE de slabire RAPIDA

Au fost votate de catre cele care le-au incercat: cele mai apreciate diete de slabire rapida!

DIETE este sectiunea creata special pentru cititoarele noastre, curpinzand un top al celor mai cautate si apreciate diete. Puteti alege o dieta potrivita in functie de mai multi factori, pornind de la timpul cel mai scurt in care doriti ca rezultatele sa apara ori acordand atentie indicatiilor medicale ale acestor diete.

Am selectat pentru voi cele mai votate diete de slabire rapida, iata care sunt acestea.

topul celor mai bune diete de slabire rapida

Topul celor mai votate DIETE de slabire RAPIDA

Celebra dieta cu limonada– slabesti 9 kg in 10 zile

Cura cu limonada a fost creata de Stanley Burroughs cu 50 de ani in urma reprezentand la momentul respectiv o cura rapida de detoxifiere intensa a organismului pentru cei cu un regim alimentar gras si nesanatos si pentru cei care nu urmau niciun program sportiv, avand o viata sedentara. Dupa ce mai multe persoane au urmat aceasta cura s-au observat si alte efecte, precum ameliorarea depresiei, energizarea, scaderea usoara in greutate, ameliorarea durerilor cronice, un aspect mai tanar al pielii, presuspunandu-se deasemenea ca aceasta cura ar elimina si toxinele.

Citește și:

Aceasta cura cu scop principal de detoxifiere nu dura mai mult de trei zile si nu era indicata persoanelor slabe. Cu timpul insa cura cu limonada a fost adoptata pentru eliminarea surplusului de kilograme, cura cu lamai devenind celebra dupa ce Beyonce a anuntat o scadere in greutate de aproximativ 9 kg in circa 10 zile, la fel cum promite dieta.

In ce consta cura cu limonada?

Cura cu limonada pentru eliminarea surplusului de kilograme consta in consumul exclusiv de limonada, 6 portii pe zi, timp de 10 zile. Limonada se obtine astfel: Citeste continuarea dietei >>

Dieta daneza - 20 de kilograme in doua saptamani

Dieta daneza dureaza doar 13 zile si nu, nu este un numar cu ghinion! Aceasta dieta este insa una foarte stricta, dar urmand-o puteti elimina intre 7 si 20 de kilograme, in functie de metabolismul personal, de asocierea cu un program de sport si de asemenea de surplusul de kilograme – cu cat e mai mare, cu atat numarul de kilograme pierdute este mai mare.

Citește și:

Dieta daneza a fost apreciata pentru ca schimba metabolismul, fiind un bun inceput pentru o viata sanatoasa din punct de vedere alimentar.

Cateva detalii despre cum puteti urma dieta daneza

Fiind un regim foarte strict, nu toate persoanele reusesc sa il finalizeze. Daca ati reusit sa tineti acest regim mai putin de o saptamana, il puteti repeta peste o jumatate de an. Daca l-ati tinut peste o saptamana, dar nu l-ati finalizat, atunci puteti relua aceasta dieta peste un an. Iar daca ati reusit sa duceti la bun sfarsit dieta, aveti voie sa o repetati peste doi ani. Citeste meniul pe zile al dietei daneze >>

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.