Setari Cookie-uri

5 Snacks-uri SANATOASE pentru silueta de vara

Se intampla ca uneori sa cadem prada poftelor, tentatiile alimentare fiind adesea greu de evitat. In astfel de situatii trebuie sa gasim rapid solutii daca tinem la silueta si sanatatea noastra.

Va propunem 5 idei de gustari sanatoase si pline de vitamine care inlocuiesc snacks-urile si alte “rontanele”,bogate in special in calorii.

5 snacks-uri sanatoase ideale pentru silueta de vara

Aloe vera deshidratata

Aloe vera deshidratata este delicioasa, bogata in vitamine si minerale si totodata saraca in calorii. Aloe vera deshidratata reprezinta o alegere foarte buna in locul snacks-urilor si a dulciurilor, aloe avand de asemenea numeroase beneficii.

snacksuri sanatoase aloe vera deshidratata

Sticks-uri vegetale cu crema de branza

Pentru prepararea acestei gustari delicioase aveti nevoie de morcovi, tulpina de telina, eventual castraveti sau ardei capia. Se taie legumele sub forma de betisoare. Se pune crema de branza intr-un pahar, apoi se aseaza sticks-urile vegetale in pahar. Crema de branza poate fi inlocuita cu iaurt sau smantana.

Citește și:

sticksuri din vegetale cu iaurt

Pofta de ceva dulce? Curmale deshidratate

Va invitam sa cititi mai multe informatii despre beneficiile curmalelor deshidratate in acest articol. Curmalele sunt suficient de dulci incat sa ne potoleasca pofta, insa zaharutile continute fac parte din categoria celor sanatoase, avand absorbtie lenta. Curmalele deshidratate pot inlocui cu succes zaharul din alimentatie si sunt adesea folosite in alimentatia raw vegana, la indulcirea prajiturilor a smoothie-urilor etc.

Nuci si seminte

O alta alternativa de gustari sanatoase o reprezinta nucile si semintele proaspete, de exemplu: caju, migdale, nuci, seminte de dovleac sau de floarea-soarelui, mieji de samburi de caise etc. Este de retinut ca fructele oleaginoase, semintele si nucile nu trebuie preparate termic, ci se consuma crude.

Fructe confiate sau deshidratate

In aceasta categorie gasiti o gama larga de oferte, de exemplu: nuca de cocos deshidratata, ananas deshidratat, kiwi deshidratat, smochine, merisoare, goji etc. Exista solutii pentru toate gusturile, asadar va recomandam sa incercati mai multe gustari pana ce le descoperiti pe cele preferate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.