Setari Cookie-uri

4 Trucuri Cu Avocado

Ai mancat vreodata avocado pe post de mic dejun sau desert?

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

avocado Copyright interior si prima pagina: Olya Detry / Shutterstock

Desi mancatul painii prajite cu avocado sau guacamole nu se vor demoda probabil niciodata, avocado este genul de ingredient care iti permite sa inovezi la nesfarsit. Ba mai mult decat atat, salveaza cele mai neasteptate situatii.

1. Ai ramas fara ingredientele obisnuite pentru smoothie? Foloseste avocado

Ai mancat vreodata avocado pe post de mic dejun sau desert? In tari precum Brazilia si Vietnam, shake-urile sau piureuri de avocado sunt la moda. In ambele tari, fructele de avocado se consuma frecvent in amestec cu gheata, lapte, sau lapte condensat si sunt consumate tot timpul. Intr-o varianta mai sanatoasa, se foloseste lapte de cocos sau de migdale si miere sau sirop de artar ca indulcitor. Poti adauga o banana inghetata in amestec

Citește și:

2. Fructul de avocado nu este copt? Fa un carpaccio vegetarian

Poti inlocui carnea cu avocado dar pastra acelasi sos si un strat delicat de branza parmezan ras deasupra. Iata o sugestie pentru sos. Intr-un castron mic de lemn se adauga un galbenus de ou, o lingurita mustar de Dijon si se amesteca. Apoi se adauga sucul dintr-o jumatate de lamaie si sare si se amesteca. La final, picura ulei de masline (dupa gust) si amesteca cu mai multa forta.

3. Ai o salata de varza creata, dar te-ai plictisit cu sos

Cui nu-i place sosul Caesar? Ce spui de un astfel de sos facut pe baza de avocado in loc de ou crud?Data viitoare cand ai pofta de salata Caesar, combina o jumatate de avocado cu o jumatate de catel de usturoi tocat, sucul de la o portocala,o lingura mare mustar Dijon, un varf de sare si una-doua linguri de branza pecorino. Amesteca-le apoi pune-le peste salata. Adauga cateva migdale prajite.

Citește și:

4. Desert de urgenta

Fructul de avocado te poate salva atunci cand esti in pana de desert si se apropie ora sosirii invitatilor. Mousse-ul de ciocolata si avocado este delicios. Intr-un blender se adauga doua fructe de avocado, o cana de lapte de migdale, trei sferturi de ceasca de miere, trei sferturi de ceasca de pudra de cacao, o lingurita de vanilie si o lingurita de scortisoara. Se amesteca pana la omogenizare. Se serveste intr-un castron mic si partea de sus se orneaza cu fructe de padure proaspete.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.