Setari Cookie-uri

Test: Dieta personalizata

Esti ceea ce mananci... dar ce mananci? Si cine esti? Afla care este legatura intre personalitatea si silueta ta precum si care este regimul ce ti se potriveste cel mai bine!

Esti ceea ce mananci... dar ce mananci? Si cine esti? Afla care este legatura intre personalitatea si silueta ta precum si care este regimul ce ti se potriveste cel mai bine!

Esti mancacioasa, sau dimpotriva, ai impresia ca si apa pe care o bei ti se depune pe coapse? Este normal ca fiecare dintre noi sa avem un metabolism diferit, prin urmare fiecare suntem nevoite sa tinem diete diferite. Am realizat acest test pentru cinci tipuri de personalitate diferite. Desigur, nu voi reusi sa cuprind pe toata lumea in aceste cinci categorii, prin urmare, nu ezitati sa-mi scrieti!

Raspunde cu adevarat sau fals la urmatoarele intrebari, apoi urmareste indicatiile de mai jos si afla ce fel de dieta ti se potriveste:


1. Sunt o persoana activa.

2. Ma simt vinovata dupa ce mananc.

3. Mananc numai atunci cand imi este foame.

4. Sunt o persoana stresata.

5. Ma satur greu.

6. Mananc putin, dar des.

7. Sunt un om sedentar.

8. La masa, mananc atat cat sa ma satur.

9. Am o profesie foarte solicitanta.

10. Imi place ciocolata.

11. Uneori ma supara si cele mai mici lucruri.

12. Sunt fumatoare.

13. Sunt o persoana sociabila.

14. Imi este greu sa ma stapanesc in fata dulciurilor.

15. Fac sport regulat.

16. Uneori ma cuprinde o foame cumplita pe care nu o pot stapani.

17. Am un program dezordonat.

18. Rontai la televizor.


Acorda-ti cate un punct daca ai raspuns cu adevarat la intrebarile 1,2,6,7,10,12,13,14 si fals la 15. Daca acesta este cel mai mare punctaj dintre toate variantele, atunci esti pofticioasa.

Citește și:

Pofticioasa si dieta ei


Esti o adevarata "nimfo-papica"... :) In fiecare dimineata te trezesti cu gandul ca de astazi te vei apuca de dieta... Te razgandesti, insa, in fata primei patratele de ciocolata, sau in dreptul patiseriei de la coltul strazii.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.