Setari Cookie-uri

Trucuri de slabire, frumusete si boala - Forumul Healthy

Vorbim despre frumusete, despre silueta despre trucuri, diete si jurnale de slabire, insa mai presus de toate vorbim despre sanatate. Un corp sanatos este frumos, nu are excese nici de grasimi si nici de alt gen. Intalnim prin reviste si prin plafare tot felul de metode si produse laudate ca avand efect de slabire, insa cat de vorbeste despre efectele nocive ale acestora?

Vorbim despre frumusete, despre silueta, despre trucuri, diete si jurnale de slabire, insa mai presus de toate vorbim despre sanatate. Un corp sanatos este frumos, nu are excese nici de grasimi si nici de alt gen. Intalnim prin reviste si prin plafare tot felul de metode si produse laudate ca avand efect de slabire, insa cat de vorbeste despre efectele nocive ale acestora?

Un simplu ceai destinat slabiirii staiti ca va mareste tranzitul intestinal, scade absorbtia si produce dezechilibre ionice care ajung peste destul timp sa se manifeste in boli renale, cardiace, musculare etc? Acesta este doar un simplu exemplu. Am ales sa discutam despre acest topic pentru ca majoritatea oamenilor se confrunta cu aceste pericole numite "metode de slabit" ale caror riscuri chiar nu le cunosc si aceasta nu prentu ca nu se informeaza, ci pentru ca nu au de unde sa culeaga informatiile necesare, caci se prefera publicatii de acest gen la schimb cu cele de preventie. Noi am tot propus diete de slabire in sectiunea "Dieta si alimentatie" care in primul rand aveau ca scop restabilirea echilibrului metabolic al organismului ce, secundar, avea efect de normalizare a greutatii.

Citește și:

Pentru a fi cat mai convingatoare am extras cateva marturisiri din experientele altora care cunosc "pe pielea lor" ceea ce eu am incercat sa explic mai sus.

Anna 67 a folosit pastile de slabit luate de la plafar, probabil aceleasi despre care am vorbit noi in articolul "Era sa mor de la o pastila de slabit": "Mda, si eu am luat capsulele astea de slabit despre care vorbeste doamna din articol, tot in ambalaj verde erau , tot in jur de 1 mil lei am dat pe ele pentru o luna....sau cel putin sunt asemanatoare cu cele descrise de ea. Singura diferenta e ca eu pentru prima data am reusit sa slabesc atatea kg: 13!! De la 86 la 73 la 1, 70 m inaltime si sunt foarte multumita. Nu stiu ce se va intampla cand am sa renunt la ele, daca nu ma voi ingrasa mai mult sau tot la fel. Deocamdata sunt foarte fericita ca arat total schimbata si sunt foarte mandra ca ma lauda toti cunoscutii. Pe de alta parte m-am tot intrebat si chinuit sa-mi dau un raspuns legat de felul in care actioneaza pentru ca e uimitor si chiar inspaimantator as zice, cum inhiba senzatia (enervanta si sacaitoare ) de FOAME sau POFTA!!! Nu am reusit sa-mi dau un raspuns nici pana in ziua de azi (le iau de 3 luni) asa ca am renuntat!!!!
Daca va fi ceva in neregula am sa scriu cu siguranta pe toate forumurile pentru ca nimeni sa nu faca aceasta greseala (practic eu experimentez pe mine insami,pe sanatatea mea! Dar avand in vedere ca nu m-a obligat nimeni merg inainte pentu ca mai vreai sa slabesc 5 kg, iar chestia cu scrisul pe forumuri in caz ca ceva e in neregula nu cred ca tine deoarece eu, vazand ce frumos slabesc si cum nu am nici o problema de sanatate, probabil toate forumurile din lume nu m-ar fi convins sa renunt... "

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.