Setari Cookie-uri

(P) Baia bebelusului: o experienta speciala, cu fiecare ocazie!

Momentul zilei dedicat baii este prilejul ideal pentru a crea o legatura speciala intre tine si bebelusul tau.

Comunicat de presa

Inconjurat de apa, micutul isi aminteste de timpul petrecut in pantecele tau, ocazie perfecta pentru a-i oferi destinderea si confortul care il fac fericit. Insa baia bebelusului este, de asemenea, un moment delicat, ce necesita o serie de pasi speciali si o ingrijire atenta. De aceea, NIVEA Baby iti ofera produse dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri, pentru a intampina nevoile deosebite ale pielii bebelusului.

baia bebelusului Transforma baia copilului in clipe de caldura si confort cu gama NIVEA Baby pentru o ingrijire delicata, ce protejeaza eficient pielea micutilor.

Pentru o piele hidratata si catifelata, foloseste spuma - crema de baie NIVEA Baby Soft Bath, iar pentru dubla actiune, NIVEA iti recomanda samponul & spuma de baie NIVEA Baby Gentle, ce curata cu blandete atat parul, cat si pielea bebelusului.

Citește și:

In ceea ce priveste ingrijirea dupa baita, pentru o protectie indelungata impotriva deshidratarii, foloseste cu incredere crema delicata hidratanta NIVEA Baby Smoothy Cream cu o formula care se absoarbe usor, ideala pentru fata si corpul ingerasului tau.

baia bebelusului Sfaturi inainte de baie

Baia micutilor este un ritual ce necesita o pregatire atenta. Asigura-te, pentru inceput, ca temperatura camerei este una optima, de aproximativ 22-24° C. Apoi, protejeaza cadita cu un prosop sau un scutec, pentru evitarea alunecarii bebelusului, si umple-o pe jumatate cu apa.

Este indicat ca temperatura sa fie de aproximativ 36 - 37° C. De asemenea, este recomandat sa ai la indemana accesoriile si produsele de curatare - samponul, crema, sapunul hidratant -, precum si scutece, schimburi si un prosop moale cu care vei inveli bebelusul dupa baita.

Citește și:

Dupa ai avut grija de aceste detalii, momentul intim de rasfat al micutului poate sa inceapa.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.