Setari Cookie-uri

5 Exercitii in fata televizorului care ard 400 calorii

Cele mai comode exercitii fizice sunt cele facute acasa, intr-o atmosfera relaxata, in fata televizorului care ne capteaza atentia si ne determina sa uitam de dificultatea exercitiilor. Astfel timpul trece mai usor iar numarul caloriilor arse creste.

Puteti executa urmatorul exercitiu: Va intindeti pe spate, cu bratele pe langa corp si picioarele indoite la 90 de grade, cu varfurile si calcaiele alipite. Ridicati apoi bazinul de la podea fara a misca varfurile picioarelor (puteti ridica si calcaiele), bratele si capul. Faceti 50 astfel de ridicari, lente, ramanand in pozitia de ridicare maxima a bazinului pret de 5 secunde.

Exercitii pentru coapse

Exercitii pentru coapse

Exercitiile pentru coapse au rolul de a scadea circumferinta posteriorului, de a subtia coapsele si totodata de a arde 300-400 de calorii.
Cel mai indicat exercitiu se efectueaza astfel: Va asezati sprijinite in maini si genunchi, iar privirea inainte (la televizor ). Apoi ridicati unul din picioare spre lateral, mentinandu-l indoit de la genunchi. Reveniti apoi in apropierea piciorului de baza insa fara a-l relaxa sau sprijini, apoi reluati ridicarea. Ramaneti in pozitia maxima de ridicare 5 secunde. Faceti 30 astfel de repetari pentru fiecare picior.

Citește și:

Exercitii pentru picioare si abdomen

Exercitii pentru picioare si abdomen

Un alt exercitiu ideal pentru musculatura anterioara a bratelor si trunchiului se efectueaza astfel: va asezati pe spate cu picioarele intinse, mainile intinse pe langa corp. Apoi ridicati capul de la podea (de exemplu pentru a va uita la televizor) apoi ridicati calcaiele de la podea si forfecati picioarele (fara a atinge cu capul sau calcaiele podeaua). Faceti 30 de repetari, o pauza de trei minute si reluati repetarile.

Exercitii pentru posterior

Exercitii pentru posterior

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.