Setari Cookie-uri

9 Exercitii pentru solduri si posterior

Vreti sa aveti solduri suple si un posterior obraznic? Atunci urmati acest program de exercitii cu o frecventa de 2 ori pe saptamana. Rezultatele sunt garantate!

Intotdeauna incepem cu incalzirea

Intotdeauna incepem cu incalzirea

Inainte de a incepe orice program sportiv este nevoie sa ne incalzim muschii si articulatiile si sa punem sangele in miscare. Primele exercitii pentru incalzire indicate sunt : alergarea si bicicleta. Va propunem initial sa mergeti pe loc, ridicand genunchii pana la nivelul bazinului, timp de 5 minute, apoi alte 5 minute antrenati-va la bicicleta dupa cum vom detalia in pagina urmatoare. Reveniti apoi cu inca 5 minute de alergare pe loc. Atat alergarea cat si bicicleta nu doar va ajuta sa va puneti sangele in miscare, ci contribuie la arderea multor calorii si la tonifierea posteriorului.

Daca v-ati hotarat ca sportul sa faca parte din stilul vostru de viata puteti achizitiona si: banda de alergare magnetica.

Ca o mentiune, benzile magnetice va obliga pe dumneavoastra sa le puneti in miscare, asadar lucreaza si musculatura posterioara a piciorului si fesierii, pe cand la benzile electrice acest lucru nu se intampla. De aceea a alerga pe o banda magnetica este mai dificil pentru ca aceasta imita alergarea la sol.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.