Setari Cookie-uri

Anatomia Yoga. Ghid practic al miscarilor, posturilor si tehnicilor de respiratie

Continand mai multe ilustratii anatomice color si informatii aprofundate, acest manual ofera o mai buna intelegere a structurilor si principiilor care stau la baza fiecarei miscari si a tot ceea ce inseamna yoga.

Cartea Anatomia Yoga. Ghid practic al miscarilor, posturilor si tehnicilor de respiratie este disponibila pe site-ul Elefant.ro

anatomia yoga De la respiratie si pozitiile in picioare la inversiuni, cititorul poate vedea cum raspund anumiti muschi la miscarile articulatiilor, cum modificarea unei posturi ii poate mari sau micsora eficienta si legatura fundamentala care exista intre coloana vertebrala, respiratie si pozitia corpului.

Fie ca te afli la inceput de drum sau practici yoga de mai multi ani, cartea de fata va constitui o sursa de informare nepretuita, care iti va permite sa vezi fiecare miscare intr-o lumina cu totul noua.

Autorii, experti recunoscuti pe plan international in anatomie, tehnici de respiratie si yoga, au creat o lucrare de referinta pentru practicantii si instructorii de yoga deopotriva.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.