Setari Cookie-uri

5 Chei Ale Succesului In Sala De Forta

Iata cinci actiuni care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate la sala.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright foto interior si prima pagina: vladee / Shutterstock

Atunci cand vrei sa obtii maximum in sala de fitness, atitudinea si felul in care te pregatesti, fac diferenta. A fi pregatita fizic pentru un antrenament inseamna odihna, recuperare, nutritie si hidratare in cantitate suficienta dar si pregatire mentala prealabila care sa te ajute iti intensifici concentrarea, energia si efortul. Iata cinci actiuni care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate la sala.

1. Adopta o atitudine pozitiva

Adoptare unei atitudini pozitive este esentiala atunci cand vrei sa fii cea mai buna si sa maximizezi rezultatele antrenamentelor. Gandeste-te la cat de plina de energie si concentrata esti atunci cand te simti pozitiv. Asculta muzica preferata, vizioneaza clipuri inspirationale sau pune-ti un citat motivational pe ecranul telefonului.

Citește și:

2. Trece-ti in revista obiectivele

Trecerea in revista a obiectivelor inainte de un antrenament iti va aminti ceea ce doresti sa obtii. Acesta te va ajuta sa depui mai mult efort pentru a-ti transforma obiectivele in realitate.

3. Cunoaste-ti motivatia

Cunoscandu-ti motivatia care te indeamna sa mergi la sala te va ajuta sa te implici si sa te concentrezi asupra antrenamentului. Te va ajuta sa rezisti atunci cand iti vine sa cedezi. ce va trage prin acele antrenamente dure in cazul in care devine dificil atunci cand nu vrei sa fii acolo si pur si simplu nu o simt. Motivatia este un element important in procesul de pregatire mentala inainte de a incepe orice antrenament, deoarece va functiona ca un catalizator pentru toata energia si efortul din timpul antrenamentului.

4. Foloseste afirmatiile pozitive

Poti folosi afirmatiile pozitive inainte de inceperea antrenamentului. Iti poti spune ca iti va face placere sa lucrezi, ca antrenamentul va fi eficient si ca trupul tau va arata foarte bine. Alte exemple ar mai fi:
"Cu fiecare set pe care-l fac, sunt mai puternica si mai puternica."
”Pot sa fac tot ceea ce imi propun:

Citește și:

5. Foloseste metoda vizualizarii

Practicarea vizualizarii este o forma de meditatie. Sportivii de succes se pregatesc pentru competitie prin vizualizarea lor avand rezultate bune. Cu cat iti imaginezi un anumit exercitiu sau antrenament inainte de a-l face, cu atat mai usor iti va fi sa il pyu in practica.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.