Setari Cookie-uri

Abdomen plat? Nimic mai simplu!

Cu toate visam la un abdomen perfect plat, neted, cu muschii bine conturati. Va propunem cateva solutii care pot contribui la indeplinirea unei dorinte atat de indreptatite.

  • Consumati cu moderatie alimentele care contin mult aer, precum bezelele, bauturile gazoase, sufleurile, cremele glasate, cornurile croissant si ouale batute.

  • Eliminati guma de mestecat, care favorizeaza balonarile marind cantitatea de aer absorbita.

  • Limitati consumul de prajeli, mancarurile cu sos sau prea satioase, care incetinesc digestia si maresc, astfel, riscul de balonare.

  • Beti suficiente lichide, cel putin 1,5-2 litri de apa plata pe zi, de preferinta intre mese, pentru a dinamiza tranzitul lent.

Practicati regulat o activitate fizica, precum mersul sau jogging-ul, pentru a va stimula colonul si a limita fermentarile nedorite.

Cum scapam de burta?

  • Faceti sport, incepeti cu 3 serii a cate 10 "abdomene" fiecare si cresteti treptat la 15 -20. Zilnic! Dupa fiecare dus, faceti-va cate un masaj al abdomenului cu o crema pentru fermitate / tonifiere pana la absorbtia completa a cremei.
  • Pentru rezultate rapide, sedintele de electrostimulare sunt o solutie foarte buna- o sedinta de electrostimulare reprezinta echivalentul a aproximativ 80 de "abdomene".. Se recomanda un abonament de 10-12 sedinte de electrostimulare (60 min/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii abdominale si la disparitia celulitei .Efectul acestora este vizibil dupa primele 3-4 sedinte, insa este necesara efectuarea a minim 10-12 sedinte.
  • Cel mai eficient tratament este combinatia intre electrostimulare si masajul anticelulita profesional, care este un masaj usor dur si profund.
  • Alegerea alimentelor care sa ne ajute la dobandirea unui abdomen plat este vitala in reusita acestui demers impotriva " burticii". Le vom constitui in grupuri de "alimente indicate" care ne ajuta si sustin in combaterea abdomenului moale si proeminent si "alimente interzise" - cele care atenteaza la frumusetea noastra, care ne provoaca o forma dizgratioasa a abdomenului.

Informatii oferite de Dakima.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.