Setari Cookie-uri

4 exercitii pentru sani frumosi

O vorba din popor spune ca "Dumnezeu da, dar nu baga si in traista". Chiar daca natura ne ofera tuturor la pubertate sani frumosi, putine dintre noi invata sa le pastreze naturaletea si sa le mentina tonusul. Mare greseala! Nu trebuie sa uitam ca indiferent cat de norocoase am fost, gravitatia nu iarta pe nimeni! Si nu vorbim despre varste inaintate, ori efectele secundare ale sarcinii si alaptarii, ci despre femei cu varste fragede care nu stiu, ori nu le pasa cum trebuie ingrijiti sanii!

Exercitiul nr 3: Tonifiaza tot!

Pozitia: stai dreapta, cu picioarele usor departate, si mainile pe langa corp. Te vei apleca pe rand, mai intai catre un picior, iar apoi spre celalalt, alternand aceste doua miscari. Odata ajunsa cu capul orientata catre varful piciorului incearca sa tragi cat mai mult de trunchi spre inferior, mentinand spatele drept si executand miscarea din brate - aici vei simti cel mai bine cum lucreaza.

Repeta miscarea si pe celalalt picior. Ai avantajul ca la acest exercitiu lucreaza si muschii fesieri. Ce-ti poti dori mai mult de atat?

















Exercitiul nr 4: Leaganul




Este timpul sa exersezi si partea superioara a sanilor. In acest sens, aseaza-te in pozitie sezanda, ca in imaginea alaturata pe o suprafata tare - nu in pat. Trage partea superioara a corpului catre varful degetelor de la picioare. varful nasului priveste inainte. Incearca sa tragi cat mai mult de partea superioara a corpului cu ajutorul bratelor: ele realizeaza efortul.

Treptat, lungeste perioada in care stai in acesta pozitie (vezi foto) pana la cateva minute.







Tine minte!

1. exercitii pentru brate inseamna automat si exercitii pentru sani, asa ca nu rata niciodata ocazia de a exersa putin!

2. exercitiul fizic de intensitatea usoara sau moderata protejeaza impotriva mai multor forme de cancer, inclusiv cel care afecteaza sanul.

3. exercitiile de mai sus nu hipertrofiaza sanii, deci nu ii maresc ci pur si simplu ajuta la mentinerea tonusului natural.

4. repeta orid e cate ori ai ocazia exercitiile de mai sus. Sunt usoare si pot fi realizate chiar si la birou. Nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.