Setari Cookie-uri

Cure de slabire eficiente

Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de o metoda pentru eliminarea surplusului de kilograme. Munca de zi cu zi, alimentatia haotica si sedentarismul sunt principalii factori care predispun la depozitarea grasimilor in tesutul adipos.

Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de o metoda pentru eliminarea surplusului de kilograme. Munca de zi cu zi, alimentatia haotica si sedentarismul sunt principalii factori care predispun la depozitarea grasimilor in tesutul adipos.

Metodele eficiente de slabire sunt totodata cele care nu ne afecteaza sanatatea. Medicii recomanda ca nmarul maxim de kilograme slabit pe luna sa fie intre 1,5-2,5 kg in functie de constitutie (cei mai inalti slabesc la fel de mult procentual ca si cei mai putin inalti, insa cantitativ exista diferente).

Pe Forumul Lumea e Mica am gasit cateva discutii interesante despre cure de slabire care au dat rezultate.

Topicul a fost deschis de Ramonapersan care cere sfaturi cu privire la o cura de slabire care sa dea rezultate: "Ma ajuta cineva cu o cura de slabire disociata? Am vazut ca sunt cele mai eficiente daca le urmezi atent ."

Citește și:

Sun ne spune o dieta care a dat rezultate: "Cam asa suna o dieta eficienta :
3 ZILE DE CARNE -carne pe gratar sau fiarta: pui, vita chiar si porc; se pot manca si mezeluri: parizer, cremwursti, sunca de Praga

3 ZILE DE LACTATE -iaurt : fara fructe, lapte batut, branza de vaci dulce, chiar schwaitzer

3 ZILE DE FRUCTE SI LEGUME -in afara fructelor si legumelor, la nevoie, se poate manca cate un baton Fibrobar, maxim 2 bucati / zi - bun energizant in acelasi timp

Eu mancam foarte putin in primele 9 zile, apoi am inceput sa cresc usor cu carnea in primele 3 zile cu lactatele si cu fructele si legumele.
A, uitasem, minim 2 l de apa si fara zahar si alcool.

Sper sa te ajute, pupici."

Ediko crede ca nu este suficienta o dieta: "Problema este ca nu faci sport. Munceste, cauta o activitate, orice. Eu am slabit fara o cura, mananc orice si ce vreau dar muncesc, depun foarte mult efort fizic si se vede. "

Citește și:

O alta cititoare considera ca daca ai un copil energic te vei mentine in forma: "Eu am un baitel de 1 anisor si nu a trebuit sa tin nici o cura de slabire pentru ca in primul rand nu m-am ingrasat in timpul sarcinii! Cea mai buna reteta de slabire e sa ai un copil mai energic si sgiur vei da jos kg depuse pt ca te va epuiza si vei slabi daca esti la fel de energica cum e bebe, pentru ca trebuie sa fii!"

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.