Setari Cookie-uri

Cum am reusit eu sa slabesc!

Am decis sa scriu aceste randuri pentru ca am citit atetea idei despre diete atat in reviste cat si pe forumuri si stiu ca la randul meu le-am citit si eu cu ganduri pline de speranta si vise catre o silueta mult dorita.

La masa de pranz (nu mi-am fixat ora ca nu puteam din cauza serviciului, dar mancam intre 12 si 14) imi trebuiau doua feluri de mancare: un bol mic de supa sau ciorba (dar nu de porc) si la felul doi o friptura cat jumatate din palma mea (friptura nu trebuia sa fie de porc, de iepure sau oaie, nu carne grasa, nu prajita ci doar la gratar sau cuptor – de cele mai multe ori am mancat peste si pui, rar vita) cu garnitura de legume (nu aveam voie orez sau cartofi la garnitura, nici paste) si o salata obligatoriu, insa tot intr-un bol mic. Dupa care, pana la masa de dupa-amiaza trebuia sa beau minim 2 cani cu lichide, dar nu sucuri, fie apa plata, fie ceai sau lapte.

La masa de dupa-amiaza aveam voie fie o cupa de salata de fructe (nu mi-a recomandat pana n-am trecut de scurtul episod al gastritei, atunci mancam buscuiti dietetici), fie o tarta (nu mai mult) cu fructe acre (imi placea de mere, visine sau fructe de padure). Pana seara inca doua cani cu lichide.

Citește și:

La cina aveam voie asa: fie un bol de supa dar fara carne, fie o salata de legume neacide (adica fara rosii, ceapa etc.) cu ton sau alt peste, fie doua felii de paine cu branza sau cascaval ori miere (imi recomandase sa nu mananc dulce ca este energizant si seara am nevoie de somn), fie o farfurie de mancare de legume si o cana de ceai linistitor (tei, sunatoare) sau lapte cald (spunea ca laptele rece nu se bea seara, tonifica).

Nu aveam voie sa repet tipul alimentelor in doua zile consecutive, iar salatele trebuiau sa contina alte legume sau fructe. NU aveam voie sa mananc intre mese, ciocolata o data pe saptamana (imi daduse voie la cacao cu lapte dimineata sau o lingurita fara varf de cafea solubila dar numai cu lapte, nu cu apa). Nu inghetata, prajituri (decat tartele de fructe), creme, frisca, budinca, mezeluri, mancaruri prajite, pateu, snacks-uri, nu mancare fast-food (masa de pranz mi-o luam de acasa ca sa pot tine regimul) sau alte alimente despre care n-am scris in regim.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.