Setari Cookie-uri

15 alegeri ale oamenilor slabi: tu le-ai urma?

Prajituri sau fructe? Suc sau ceai? Cafea sau lapte? Cartofi prajiti sau natur? Sandwich sau salata? Ce alegeri faceti? Unele persoane au fost slabe dintotdeauna, chiar daca mananca mult, insa mai putini au fost atenti la alegerile instinctuale pe care aceste persoane le fac. In medie, oamenii slabi sunt mofturosi la mancare si fac de cele mai multe ori alegeri sanatoase.

Lor nu le este foame sau pofta precum celor care se lupta cu kilogramele

Pentru ca mananca des, cei slabi au mereu in stomac ceva, astfel incat aciditatea gastrica se mentine la echilibru. Tocmai de aceea nici poftele nu sunt foarte mari la cei slabi, pentru ca ei nu se simt flamanzi.

Oamenii slabi merg repede

Daca va gandeati ca ei aleg instinctual in privinta alimentatiei doar ceea ce ii fac sa isi mentina silueta, ei bine si in privinta miscarii au alegeri bune. Asadar ei nu se sfiesc sa mearga pe jos, ba mai mult, ei merg chiar repede. Nu au foarte multa rabdare si au un ritm mai alert de viata.

Nu mananca pana la saturatie

Adesea ei savureaza mancarea si nu se ridica de la masa cand simt ca burtica este gata sa plesneasca, ci doar cand nu mai simt foamea.

Oamenii slabi mananca greu

Ei mesteca mult ci nu obsinuiesc sa infulece si sa inghita mancarea aproape nemestecata. Iau mai rar din farfurie si de obicei se concentreaza pe alte aspecte in timpul mesei, ci nu pe mancare. Si inca ceva... ei au bolurile alimentare mici, iau putin in furctulita sau lingura, ci nu mananca cu gura plina.

Pentru ei foamea nu este o prioritate

Le este foame, dar nu intrerup activitatile pentru a-si satisface aceasta nevoie, ci mananca atunci cand pot.

Pentru cei slabi, mancarea nu este mijloc terapeutic

Ei nu mananca pentru a compensa anumite stari psihice, precum tristetea, anxietatea, stresul, nu folosesc mancarea ca mijloc compensator.

Oamenii slabi nu combina multe alimente

De obicei prefera sa manance un singur fel la masa, adaugand, daca e cazul, si o salata. Unii dintre acestia obisnuiesc chiar sa manance pe rand alimentele servite la masa.

Oamenii slabi nu se inconjura cu tentatii alimentare

Ei obisnuiesc sa isi cumpere strictul necesar, ci nu fac din alimentatie o grija principala. De obicei aleg acele alimente care nu necesita procesare indelungata, preparandu-se usor si adesea consumandu-se in stare cruda, ca fructele si legumele, branzeturi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.