Setari Cookie-uri

5 ceaiuri care elimina celulita

Sarbatorile se apropie iar dorinta unei siluete de vis este tot mai puernica. Vizitele, petrecerile, zilele de concediu pline de romantism petrecute alaturi de partener, toate acestea ne determina sa ne dorim un corp de vis, in ciuda ispitelor alimentare din aceasta perioada.

Sarbatorile se apropie iar dorinta unei siluete de vis este tot mai puternica. Vizitele, petrecerile, zilele de concediu pline de romantism petrecute alaturi de partener, toate acestea ne determina sa ne dorim un corp de vis, in ciuda ispitelor alimentare din aceasta perioada.

ceai anticelulitic Celulita reprezinta o problema serioasa pentru iubitoarele de rochii sexy si tinute mini. O solutie usoara pentru a reduce celulita consta in consumul de ceaiuri anticelulitice, dar acestea nu sunt suficiente pentru a elimina definitiv celulita. Pentru a scapa de “coaja de portocala” alimentatia joaca un rol esential, apoi miscarea, masajele locale cu creme si comprese cu ceaiuri anticelulitice, dar si hidratarea suficienta zilnica (minim 2 l pe zi).

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.